banner
Gündem

Dinçer’den jest, ‘Karneni getir sinema biletini götür’

Şehir genelinde eğitim ve öğretim alanındaki faaliyetleri desteklemeye yönelik birçok çalışma yapan belediye başkanı dr. evren dinçer öğrencileri motive etmek için sinema bileti hediye edecek. başkan dinçer, karnesini getiren öğrencilere..

Dinçer’den jest, ‘Karneni getir sinema biletini götür’
banner

Şehir genelinde eğitim ve öğretim alanındaki faaliyetleri desteklemeye yönelik birçok çalışma yapan belediye başkanı dr. evren dinçer öğrencileri motive etmek için sinema bileti hediye edecek.
başkan dinçer, karnesini getiren öğrencilere sinema bileti hediye edecek. vizyona girdiği günden bu yana gençler ve çocuklar tarafından ilgi odağı olan ‘kesişme İyi ki varsın eren” ve ‘aslan hürkuş kayıp elmas” filmlerini etkinliğe katılacak öğrenciler sinemada ücretsiz olarak izleyecek.
sinema biletleri aksaray belediyesi hizmet binası giriş kat bilet noktasından temin edilebilecek. aksaray belediyesi tarafından “karneni getir sinema biletini götür” etkinliği kapsamında verilecek olan ücretsiz biletler 24 ocak- 4 Şubat tarihleri arasında geçerli olacak.
2021 – 2022 eğitim ve öğretim döneminin ilk yarısını tamamlayan öğrencilerin yarıyıl tatilinde hoş vakit geçirmelerini sağlamak için sinema bileti hediye edeceklerini belirten başkan dinçer, öğrencilere başarılar diledi. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası