banner
Gündem

Dinçer’e ziyaretler

konya orman İşletme bölge müdürü cafer bal ve aksaray orman İşletme müdürü mustafa uygun belediye başkanı evren dinçer”i ziyaret etti. belediye başkanı evren dinçer, konya orman İşletme bölge müdürü cafer..

Dinçer’e ziyaretler
banner

konya orman İşletme bölge müdürü cafer bal ve aksaray orman İşletme müdürü mustafa uygun belediye başkanı evren dinçer”i ziyaret etti.
belediye başkanı evren dinçer, konya orman İşletme bölge müdürü cafer bal”ı ve aksaray orman İşletme müdürü mustafa uygun”u başkanlık makamında ağırladı. yapılan görüşmede aksaray belediyesi mücavir alanı içerisinde yer alan orman varlıkları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.
aksaray”da bulunan mevcut orman varlıklarının ve yapılan ağaçlandırma sahalarının geliştirilmesi noktasında neler yapılması gerektiği konusu masaya yatırıldı. başkan dinçer, aksaray”ın yeşil alanlarını genişletmek adına orman bölge müdürlüğü ile yapılacak her türlü işbirliğine belediye olarak açık olduklarının altını çizdi.
konya orman İşletme bölge müdürü cafer bal, aksaray”da orman varlığının artması için aksaray”ın iklim özelliklerine uygun ağaçlandırmaların yapılması gerektiğini vurguladı. kamu kurumlarının desteği ve vatandaşlarında duyarlılığı için teşekkür etti.
 
karayolları 3. bölge müdüründen ziyaret
 
ulaştırma ve altyapı bakanlığı karayolları 3. bölge müdürü salih cengiz, karayolları 38. Şube Şefi mustafa doğan ve beraberindeki heyet belediye başkanı evren dinçer”e nezaket ziyaretinde bulundu.
 
ziyarette karayolları 3. bölge müdürü salih cengiz, bölge müdürlüğü olarak aksaray”da sürdürdükleri ulaşım ve alt yapı projeleri hakkında değerlendirme yaparak görüşlerini bildirdi. karayolları bölge müdürü salih cengiz, yapılması planlanan projelerden hakkında belediye başkanı evren dinçer ile karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu.
 
başkan dinçer, nazik ziyaretlerinden dolayı karayolları 3. bölge müdürü salih cengiz, karayolları 38. Şube Şefi mustafa doğan ve beraberindeki heyete teşekkür etti. (haber merkezi)
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası