banner
Gündem

DSİ içme suyu daire başkanı Köseoğlu’ndan Dinçer’e ziyaret

devlet su İşleri İçmesuyu daire başkanı mustafa kemal köseoğlu ve beraberindeki dsİ 4. bölge müdürü birol çınar, dsİ aksaray Şube müdürü burak yüca ve beraberindeki heyet ile birlikte belediye başkanı..

DSİ içme suyu daire başkanı Köseoğlu’ndan Dinçer’e ziyaret
banner

devlet su İşleri İçmesuyu daire başkanı mustafa kemal köseoğlu ve beraberindeki dsİ 4. bölge müdürü birol çınar, dsİ aksaray Şube müdürü burak yüca ve beraberindeki heyet ile birlikte belediye başkanı evren dinçer”e nezaket ziyaretinde bulundu.
 
belediye başkanı evren dinçer, devlet su İşleri İçmesuyu daire başkanı mustafa kemal köseoğlu ve beraberindeki dsİ 4. bölge müdürü birol çınar, dsİ aksaray Şube müdürü burak yüca ve beraberindeki heyeti başkanlık makamında ağırladı.
 
başkan dinçer nezaket ziyaretinde bulunan devlet su İşleri İçmesuyu daire başkanı mustafa kemal köseoğlu ve beraberindeki dsİ 4. bölge müdürü birol çınar, dsİ aksaray Şube müdürü burak yüca ve beraberindeki heyetin yapmış oldukları ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek teşekkür etti. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası