banner
Spor

Dünya İniş Kaykay ve Hız Kızağı Şampiyonası sona erdi

Dünya İniş Kaykay ve Hız Kayağı Şampiyonası, Hasan Dağı’nda 130 sporcunun kıyasıya yarışlarıyla sonra erdi. Hasan Dağı’nda düzenlenen ve iki gün süren şampiyonada kadınlar ve erkekler kaykay ve hız kızağı final yarışmaları..

Dünya İniş Kaykay ve Hız Kızağı Şampiyonası sona erdi
banner

Dünya İniş Kaykay ve Hız Kayağı Şampiyonası, Hasan Dağı’nda 130 sporcunun kıyasıya yarışlarıyla sonra erdi.

Hasan Dağı’nda düzenlenen ve iki gün süren şampiyonada kadınlar ve erkekler kaykay ve hız kızağı final yarışmaları gerçekleştirdi. Yarışlarda sporcular birbirinden zorlu parkurlarda kıyasıya yarıştı. Kadınlar hız kızağı kategorisinde birinci Julie Erz, ikinci Elchja Minne olurken, kaykay kategorisinde ise birinci Grace Wong, ikinci Myrjam Weissschu oldu.

Erkekler hız kızağı kategorisinde birinciliği Kolby Parks, ikinciliği David Frega; kaykay kategorisinde birinciliği Yanis Markarıan, ikinciliği Gergore Schuab elde etti. Yarışların sonunda dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

       

‘YER ÇEKİMİNE KARŞI MÜCADELE ETTİK’

İspanya’dan gelen sporcu Coana Sek yaptığı açıklamada, ”Parkur zorlayıcı olduğundan dolayı başta endişelenmiştim. Gördükten sonra çok mutlu oldum. Kendimi çok iyi hissediyorum. Burada yer çekimine karşı mücadele etmek ve survivor yaşamak ayrı bir duygu oldu. Yarışmaları da başarıyla tamamladık” dedi.

‘HASAN DAĞI PARKURU MUHTEŞEMDİ’

İsviçre’den gelen Selina Tary ise “Türkiye’ye ilk kez geldim. Buradaki pist çok harika ve bu parkura, deneme kayışları yaptıktan sonra alıştım. Çok eğlenceli ve çekişmeli yarışlarımız oldu. Hasan Dağı parkurunda sisli havada kaykay yapmak muhteşemdi. Organizasyon gerçekten de harika. Bizim için unutulmaz bir anı oldu” diye konuştu. Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası