banner
Gündem

Duvarlar sanatsal figürlerle süsleniyor

DİNÇER, ‘ŞEHRİMİZİN ESTETİK GÖRÜNÜŞÜNÜ ÖNEMSİYORUZ’ Aksaray Belediyesi, cadde ve sokaklarda görüntü kirliliği oluşturan duvarları resimlerle süslüyor. Şehirdeki boş duvarlar, trafo binaları ve elektrik panoları rengarenk görsellerle bezeniyor. Aksaray Belediyesi; çim..

Duvarlar sanatsal figürlerle süsleniyor
banner

DİNÇER, ‘ŞEHRİMİZİN ESTETİK GÖRÜNÜŞÜNÜ ÖNEMSİYORUZ’

Aksaray Belediyesi, cadde ve sokaklarda görüntü kirliliği oluşturan duvarları resimlerle süslüyor. Şehirdeki boş duvarlar, trafo binaları ve elektrik panoları rengarenk görsellerle bezeniyor. Aksaray Belediyesi; çim çit giydirme, led aydınlatma ve dekoratif trafik ışıklandırma gibi çeşitli çalışmalarla şehre estetik güzellikler kazandırmayı amaçladıklarını bildirdi. Milli, manevi, tarihi değerler ile doğa resimlerinden ilham alınarak çizim ve boyama yapıldığını söyleyen Dinçer, Hasandağı, Ihlara Vadisi, Selime Katedrali, Tuz Gölü flamingoları ile Malaklı Köpeği gibi Aksaray’ın ismi ile özdeşleşmiş figürlerinin şehrin sokaklarına resmedildiğini aktardı. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası