banner
Gündem

​‘E-90 karayolu şehrin dışına alınmalıdır’

milliyetçi hareket partisi (mhp) aksaray İl başkanı mustafa çölkesen, bazı mahalleler ile şehir merkezini birbirinden ayıran e-90 karayolunun şehrin dışına alınması istedi. çölkesen yaptığı yazılı açıklamada şu sözlere yer verdi:..

​‘E-90 karayolu şehrin  dışına alınmalıdır’
banner

milliyetçi hareket partisi (mhp) aksaray İl başkanı mustafa çölkesen, bazı mahalleler ile şehir merkezini birbirinden ayıran e-90 karayolunun şehrin dışına alınması istedi. çölkesen yaptığı yazılı açıklamada şu sözlere yer verdi: “yıllardır aksaray”ın kanayan yarası olan ve şehrin ortasından geçen, bazı mahalleler ile şehir merkezini birbirinden ayıran e-90 karayolu en kısa zamanda şehrin dışına alınmalıdır. çünkü yoğun trafiğin olduğu ve ‘uluslararası yol vasfında olan” ancak ne yazık ki mahalleler arasında kalan bu yoldan karşıya geçmek isteyen insanlarımız kazalara maruz kalmaktadır. son olarak yakın zamanda bu yoldan karşıya geçmek isteyen bir vatandaşımız daha kaza sonucu vefat etmiştir. bu durum hepimizi çok üzmüştür. çevre il ve hatta ilçelerde dahi çevre yolu olduğunu düşünürsek, şehir merkezinden böyle uluslararası bir yolun geçmesi aksaray”a yakışmıyor. İlimize acilen çevreyolu yapılmalı ve bu uluslararası  e-90 karayolu şehrin dışına alınmalıdır."
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası