banner
Gündem

Efe Çocuk Tiyatrosu büyük beğeni topladı

doğtaş aksaray şubesi ile Özel bahar çiçekleri kreş ve gündüz bakımevinin sponsorluğunda gerçekleştirilen efe çocuk tiyatrosu”nun ‘”bir çiftlik masalı”” adlı  oyunu çocuklar ve veliler tarafından aksaray”da büyük beğeni topladı. aksaray..

Efe Çocuk Tiyatrosu büyük beğeni topladı
banner

doğtaş aksaray şubesi ile Özel bahar çiçekleri kreş ve gündüz bakımevinin sponsorluğunda gerçekleştirilen efe çocuk tiyatrosu”nun ‘”bir çiftlik masalı”” adlı  oyunu çocuklar ve veliler tarafından aksaray”da büyük beğeni topladı.
aksaray kültür merkezi”nde gerçekleştirilen tiyatro oyununa yoğun bir ilgi vardı. 547 kişilik kapasiteli salonda hiç boş yer kalmaması dikkat çekti. pandemi koşullarına uygun olarak binaya girişte gerekli önlemlerin alındığı programda çocukları ilk olarak palyaço karşıladı.
İstiklal marşı ile başlanan programda, doğtaş ile Özel bahar çiçekleri kreş ve gündüz bakımevinin kısa tanıtım filmleri sinevizyonda izleyiciye sunuldu. tanıtım filmlerinin ardından konuşma yapan Özel bahar çiçekleri kreş ve gündüz bakımevi müdürü yurdanur akcin, çocukların sosyal aktivitelerden uzak kaldığı bu dönemde böyle bir organizasyona sponsor olmanın sevincini yaşadıklarını belirtirken, ‘”kreş olarak amacımız; değerlerine bağlı, sorumluluk sahibi,  çevre ve ülke sorunlarına duyarlı, girişken ve lider ruhlu bireyler yetiştirmekti. bu anlamda da büyük oranda amacımıza ulaştığımızı düşünüyorum”” dedi.
mİnİkler heyecan ve
sevİncİ bİr arada yaŞadi
doğtaş aksaray sosyal medya hesaplarından yaptığı yarışma ile aileleri de bu heyecana ortak ederek, yarışmalar düzenledi. yarışma sonucunda sorulara doğru cevap verenlere çeşitli hediyeler verildi. çocuklarda büyük merak uyandıran bir girişle başlayan maskotlu ve müzikli tiyatro oyununda dürüstlük, sevgi, saygı ve paylaşım gibi değerler işlendi. tiyatronun müzikli kısımlarında alkış tutarak katılım sağlayan minik seyirciler kahkahalar içinde tiyatro oyununu izlediler. çocukların yanında velilerin de eğlendiği bir atmosferin oluştuğu gözden kaçmadı. tiyatro bitiminde sahnede maskotlarla fotoğraf çektiren minikler heyecan ve sevinci bir arada yaşadı.
program, efe çocuk tiyatrosu yönetmeni bayram efe”nin, davetlerinden dolayı doğtaş aksaray firması yönetim kurulu başkanı said sametoğlu”na, organizasyonda emeği geçenlere ve tüm seyircilere teşekkürlerini iletmesi ile sona erdi.  doğtaş yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, doğtaş mobilyada kamu çalışanlarına özel yılsonuna kadar ek yüzde 10 indirim uygulanacağı belirtildi. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası