banner
Gündem

‘Eğitim geleceğe yapılan en önemli yatırımdır’

Aksaray’da davet üzerine köy okulunu ziyaret eden Vali Hamza Aydoğdu, genç öğretmen ve milli eğitim müdürüyle birlikte 37 öğrencisi olan ilkokulun duvarını boyadı. Vali Aydoğdu, geçtiğimiz günlerde ilk ataması yapılan..

‘Eğitim geleceğe yapılan  en önemli yatırımdır’
banner

Aksaray’da davet üzerine köy okulunu ziyaret eden Vali Hamza Aydoğdu, genç öğretmen ve milli eğitim müdürüyle birlikte 37 öğrencisi olan ilkokulun duvarını boyadı.

Vali Aydoğdu, geçtiğimiz günlerde ilk ataması yapılan öğretmenlerle toplantı yapmıştı. Toplantıda söz alan öğretmen Sevgihan Ağır,  ilk görev yeri olan Bağlı Köyü İlkokulu anasınıfının boya ihtiyacı olduğunu dile getirdi.  Aydoğdu ise genç öğretmene duvarı birlikte boyayacaklarının sözünü verdi.

Bağlı ilkokulunu ziyaret eden Vali Aydoğdu, okulun boyanması için yardım edecekleri hususunda söz verdiklerini ve bu sözü yerine getirmek için okula geldiklerini söyledi.

Öğretmenliğin fedakârlık istediğini söyleyen Aydoğdu, “Öğretmenlerimizin eğitim ve öğretimi devam ettirmek adına gayret ve çabasını görünce insan bugün ve gelecek için çok umutlu oluyor. Öğretmen arkadaşlarımızın görev yaptıkları köyde muhtar, imam ve köy halkı ile olan güzel diyaloglarını görmek, onlarla gerçekleştirdikleri iletişimi görmek bizi çok mutlu etti. Bu nedenle öğretmenlerimizin değerini iyi anlamamız gerekiyor. Eğitim geleceğe yapılan en büyük ve en önemli yatırımdır” dedi.

Bağlı Köyü Muhtarı Mustafa Karip ve okul öğretmenleriyle görüşen Aydoğdu, ilkokulun diğer ihtiyaçlarıyla ilgili bilgi aldı. Vali Aydoğdu, geniş bahçe alanının ağaçlandırılması hususunda da gerekli çalışmaların başlatılacağını kaydetti. Haber: Şeyda COŞAR

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası