banner
Özel

Ekmek bugün itibariyle 6 lira

Aksaray’da 4,5 lira olan 200 gram ekmeğin fiyatı 6 liraya yükseltilmişti. Alınan karar gereği ekmek bu gün itibariyle 6 liradan satılmaya başladı. Aksaray Fırıncılar Odası Başkanı Halis Altınsoy, ekmek üretim..

Ekmek bugün  itibariyle 6 lira
banner

Aksaray’da 4,5 lira olan 200 gram ekmeğin fiyatı 6 liraya yükseltilmişti. Alınan karar gereği ekmek bu gün itibariyle 6 liradan satılmaya başladı.

Aksaray Fırıncılar Odası Başkanı Halis Altınsoy, ekmek üretim girdilerindeki artış karşısında aldıkları zammın az olduğunu söyledi.

Altınsoy, “Ekmek üretiminde ana maliyet unsurları un,  maya, petrol ürünleri gelmekte. Akaryakıta da ayrıca zamlar yapıldı. Bunlar en önemli gider kalemlerini oluşturuyor. Maliyet artışı karşısında aldığımız zam dahi yeterli değil. Alınan kararla kentte 4 lira 50 kuruştan satılan 200 gram ekmek fiyatı 1,5 lira yükselerek, 6 lira satmaya başladık. Yeni sipariş ettiğimiz un ise 50 lira fiyat farkı ile fabrikadan bize geldi” diye konuştu. Haber: Ali FURAT

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası