banner
Gündem

‘Elbistan Vefa Market’15 farklı noktada açıldı

Aydoğdu: “Acımız büyük, ancak yaşanan bu acıları hep beraber paylaşacağız. Devlet olarak vatandaşlarımızın yaralarını milletimiz ile yine hep beraber sarıyoruz, saracağız” Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük depremin ardından Elbistan..

‘Elbistan Vefa Market’15 farklı noktada açıldı
banner

Aydoğdu: “Acımız büyük, ancak yaşanan bu acıları hep beraber paylaşacağız. Devlet olarak vatandaşlarımızın yaralarını milletimiz ile yine hep beraber sarıyoruz, saracağız”

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük depremin ardından Elbistan İlçesine Koordinatör Vali olarak görevlendirilen Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu; depremin ardından geçen 2 haftalık süreçte arama kurtarma çalışmalarının tamamlandığını bildirdi.

Depremin yaşandığı ilk günden itibaren herkesin canla başla çalıştığını söyleyen Aydoğdu, “Acımız büyük, ancak yaşanan bu acıları hep beraber paylaşacağız. Devlet olarak vatandaşlarımızın yaralarını milletimiz ile yine hep beraber sarıyoruz. Vatandaşlarımız sevdiklerini kaybetti. Saatler, günler sonra sağ kurtulanların sevincini yaşadık. Şu anda depremin yaşandığı tüm illerimizde yaraların sarılması adına çalışmalar devam ediyor” dedi.

‘MARKETLERİMİZİ HİZMETE SUNDUK’

Arama kurtarma çalışmalarının ardından riskli binaların tespiti ve yıkımı, enkaz kaldırma çalışmalarına koordineli şekilde devam edildiğini kaydeden Vali Aydoğdu; “Vatandaşlarımızın geçici barınma ve ihtiyaçlarının karşılanması için gerekli ortamları sağladık. Devletimizin imkânları ve ülkemizin her ilinde hayırseverlerimizin sağladığı yardımları vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Vatandaşlarımız artık kendi ihtiyaçlarını gelip marketlerden alabiliyor. Bu uygulamayı depremin olumsuz etkilerinin azaltılması adına olumlu olarak görüyoruz. İhtiyaçlarını bir yerlerden beklemek yerine neye ihtiyaçları varsa onu kendileri gelip ‘Vefa Market’ten alabiliyorlar. Bu uygulamayı 15 farklı noktada açtığımız ‘Elbistan Vefa Market’ adıyla başlattık” diye konuştu. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası