banner
Gündem

Elektrik ve doğalgaz indirimine teşekkür

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Ahmet Koçaş, üye talepleri arasında yer alan elektrik ve doğalgaz indirimlerinin hayata geçirilmesinde dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a üyeler adına teşekkür etti. İndirimlerin..

Elektrik ve doğalgaz indirimine teşekkür
banner

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Ahmet Koçaş, üye talepleri arasında yer alan elektrik ve doğalgaz indirimlerinin hayata geçirilmesinde dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a üyeler adına teşekkür etti.

İndirimlerin iş dünyasının rekabet gücünü artıracağını, üretimi ve istihdamı destekleyerek enflasyonu düşürmeye yardımcı olacağını söyleyen Koçaş, “Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından tüm abonelerde geçerli olmak üzere elektriğe yüzde 15, Doğalgaza ise yüzde 20 indirim uygulanma kararı açıklanmıştır. Dünya’nın içinde bulunduğu bu dönemde yapılan bu indirimler iş dünyamız tarafından memnuniyetle karşılanmıştır. İnşallah ilerleyen dönemlerde daha fazla indirimler uygulanır. İnanıyoruz ki Türkiye yakın zamanda enerjiye bağımlı değil enerjisini kendi üreten ülke konumunda olacaktır. Aksaray iş dünyası olarak rekabet gücünü artıracak, üretimi ve istihdamı destekleyip enflasyonu düşürmeye yardımcı olacak elektrik ve doğalgaz indirimlerinin hayırlı olmasını diliyor, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyoruz” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası