banner
13

Emekliler şehrin gündemini buradan takip ediyor

pandemi koşullarında halk sağlığını korumak için bir süreliğine hizmete ara veren aksaray belediyesine ait ‘emekli dinlenme evi”nin tekrar hizmet vermeye başlaması vatandaşların yüzünü güldürdü. vatandaşlar burada günlük gazetelerini, kitaplarını okuyup,..

Emekliler şehrin gündemini  buradan takip ediyor
banner

pandemi koşullarında halk sağlığını korumak için bir süreliğine hizmete ara veren aksaray belediyesine ait ‘emekli dinlenme evi”nin tekrar hizmet vermeye başlaması vatandaşların yüzünü güldürdü. vatandaşlar burada günlük gazetelerini, kitaplarını okuyup, çay ve kahvelerini yudumlayıp hoş vakit geçiriyor.

‘pazar gÜnlerİnde de

açik olmasini İstİyoruz”

verilen bu hizmeti takdir ettiğini ve aksaray belediyesine bu hizmetinden ötürü teşekkür ettiğini ifade eden hüsnü yaldır, “emekli evimizin tekrardan açılması bizler için çok iyi oldu. haftanın 6 günü arkadaşlarımızla buluşup vakit geçiriyoruz. burada sıcak bir ortam var. pazar günlerinde de buranın açık olmasını başkanımızdan rica ediyoruz” dedi.

gÜndemİ buradan takİp edİyoruz

her gün emekli evine uğradığını belirten 72 yaşındaki mehmet Şahin, yerel gazeteleri okuyup gündemi takip ettiğini belirtti. Şahin, “arkadaşlarımızla beraber sohbet edip, namaz vakitlerinde ulu cami”de namazımızı kılıp, öğle yemeğimizi dışarıdan alıp yemeğimizi burada yiyoruz. kış mevsiminde cam terasta oturup, kışın güzelliğini buradan izliyoruz. yaz mevsiminde ise bahçede günlerimizi geçiriyoruz. böyle bir hizmet yaptığı için başkan evren dinçer”e çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

emeklİlerİn yÜzÜ gÜlÜyor

hollanda”dan emekli olup aksaray”a yerleşen Ömer söğüt, emekli evinin hizmetlerinden memnun olduğunu söyledi. evde oturmak yerine emekli evine geldiğini kaydeden Şahin, “emekliler olarak dinleme evinin hizmetlerinden çok memnunuz.  havalar soğuk olduğu için zamanımızın büyük bir kısmını içeride geçiriyoruz. pandemi nedeniyle uzun bir süredir kapalı olan emekli evimizin tekrar hizmete girmesi hepimizi mutlu etti”diye konuştu. foto-haber: erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası