banner
Asayiş

Emniyet güvenli şehir için tetikte

aksaray polİsİ halkin gÜvenlİĞİ İçİn 7/24 gÖrev yapiyor aksaray İl emniyet müdürlüğü”ne bağlı polis ekipleri, yaz mevsimi  ile şehrin giriş ve çıkışlarında yapılan uygulamada sürücülerin ve araç içerisinde bulunan vatandaşların..

Emniyet güvenli  şehir için tetikte
banner

aksaray polİsİ halkin gÜvenlİĞİ İçİn 7/24 gÖrev yapiyor
aksaray İl emniyet müdürlüğü”ne bağlı polis ekipleri, yaz mevsimi  ile şehrin giriş ve çıkışlarında yapılan uygulamada sürücülerin ve araç içerisinde bulunan vatandaşların kimlik kontrollerini yaparken, araçları da detaylı aramadan geçiriliyor.
uygulamadan aksaray halki memnun
İnsanların toplu halde otobüs beklediği duraklarında ve kalabalık caddelerde görev alan polis ekipleri, şüpheli gördükleri şahısların üstlerini arayarak ya da çantalarını kontrol ederek, otobüslerde ki güvenliği sağlıyor. kent genelindeki kalabalık cadde ve sokakların yanı sıra yolcu otobüslerinde de yapılan polis uygulaması hem vatandaşları hem de otobüs yolcularını memnun etti.
tÜm tİmler İŞ baŞinda
aksaray şehir merkezinde bulunan 5 farklı noktada, polisin ablukası altına girdi. emniyet müdürlüğü”ne bağlı yunus timleri,  resmi ekipler,  trafik ekipleri, güven timleri ve çevik kuvvet Şube müdürlüğü”ne bağlı polis ekipleri, cadde ve sokaklarda son günlerde önlemlerini arttırdı. devriye gezen ekipler sürekli olarak kontrol yapıyor. Şehrin kalbi olan cafeler caddesinde olası bir duruma anında müdahale edebilecek pozisyonda bekleyen ekipler, son günlerde tedbirlerini arttırdı.
ŞÜphelİler dİdİk dİdİk araniyor
aksaray emniyet müdürlüğü”ne bağlı polis ekipleri  kom noktada uygulama alanı oluşturan polis onlarca araçta arama yaptı.   durdurulan araçlar ve şahıslar üzerinde arama yapan ekipler, ayrıca kimlik taraması da gerçekleştirdi. kentte huzur ve güven ortamının sağlanması amacıyla alışveriş merkezleri çevrelerinde, bulvarlarda ve belirlenen bazı noktalarda İl emniyet müdürlüğü ekipleri geniş çaplı uygulama yaptı. durdurulan araçlarda ve sürücülerde arama yapan ekipler, araçları durdurarak bagaj bölümlerinde, araç içinde ve sürücüler üzerinde arama yaptı.
araçlar durdurularak kontrol edİlİyor
aksaray ankara karayolu bölge trafik önünde uygulama alanı oluşturan polisler onlarca araçta arama yaptı. trafik Şube müdürlüğü, narkotik Şube müdürlüğü ve asayiş Şube müdürlüğü ekipleri katıldı. uygulama kapsamında aksaray -ankara karayolundan geçen şüpheli araçları çevrilerek trafik polisleri tarafından evrakları kontrol edildi. asayiş Şube ekipleri ise şahısların kimliklerini alıp gbt sorgulamasına tabii tutarken, narkotik şube ekipleri de bagajlarda arama yaptı.foto-haber :erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası