banner
Gündem

‘En güzel hizmetleri yapacağız’

baŞkan evren dİnçer, meclİs Üyelerİyle İstİŞare toplantisinda buluŞtu  aksaray belediye başkanı evren dinçer, ak partili belediye meclis üyeleriyle bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi. değirmen kafede düzenlenen toplantıda, meclis üyeleriyle..

‘En güzel hizmetleri yapacağız’
banner

baŞkan evren dİnçer, meclİs Üyelerİyle İstİŞare toplantisinda buluŞtu 
aksaray belediye başkanı evren dinçer, ak partili belediye meclis üyeleriyle bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi.
değirmen kafede düzenlenen toplantıda, meclis üyeleriyle görüşme yapan başkan evren dinçer, aksaray belediyesi olarak şehre yapılacak hizmetler ve projeler hakkında görüş alış verişinde bulundu.
başkan dinçer, “halkımız bizleri bu şehre layık olduğu hizmetleri sunmamız için bu göreve getirdi. bizlerde bu güvene layık olmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. halkımızın duaları ve destekleri ile aksaray”ımızın sorunlarına çözüm üreterek en güzel hizmetleri gerçekleştireceğiz” dedi. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası