banner
Gündem

‘Engelleri birlikte aşıyoruz’

kapaklar ve ŞİŞeler engellİ aracina dÖnÜŞÜyor aksaray”da kapak ve şişeleri toplayıp tekerlekli sandalye alabilmek için çalışmalar yürüten filiz bakırcı erdemir, engelli bireylere destek olmak amacıyla "mavi kapak" toplama kampanyası ile..

‘Engelleri birlikte aşıyoruz’
banner

kapaklar ve ŞİŞeler engellİ aracina dÖnÜŞÜyor

aksaray”da kapak ve şişeleri toplayıp tekerlekli sandalye alabilmek için çalışmalar yürüten filiz bakırcı erdemir, engelli bireylere destek olmak amacıyla "mavi kapak" toplama kampanyası ile birçok engelli bireylerin yüzünü güldürdü.
kurumların, kuruluşların, aksaray halkının ve öğrencilerin de desteği ile kamyonetler dolusu kapakları firmalara gönderdiklerini dile getiren erdemir, “kapak ve şişe çalışmalarımız devam edecek. çünkü hâlihazırda bu çalışmadan sonra, üç tane daha sandalye bekleyen ihtiyaç sahibi var. hep birlikte hayatı paylaşmaya devam” şeklinde konuştu.
engel diye bir şey yoktur diye ekleyen erdemir, sözlerine şöyle devam etti:  “engelli olarak tanımlanan ama asla engelli olarak görmediğimiz bireylerin ihtiyaçlarının giderilmesi için başlatılan bu projeye destek veren herkesi tebrik ediyor, emeği geçen arkadaşlarımızı teşekkür ediyorum. daha çok güzel işler başaracağız”
‘bu proje hep devam edecek”
kampanyayı sahiplenmek gerektiğini aktaran erdemir, “topladığımız bu kapak ve şişeleri hem doğadan kaldırmış oluyoruz hem de engelli vatandaşlarımıza destek vermiş oluyoruz. hem gelecek nesillere temiz bir dünya bırakmak hem de engelli vatandaşlarımıza katkı sağlamak için herkes bu kampanyayı sahiplenmeli. ayrıca bu projeyi bir kere değil sürekli devam ettireceğiz. sadece kapakları değil şişeleri de topluyoruz ” dedi. haber: Şeyda coŞar

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası