banner
Gündem

Engelli vatandaşların kartopu oynama isteğini kırmadılar

aksaray”da zabıta ekipleri ile engelli vatandaşlar parkta kartopu oynayıp doyasıya eğlendi. kentte, yoğun kar yağışı sonrası aksaray belediyesi zabıta ekipleri, taşpazar mahallesi”nde rutin denetimlerini sürdürürken engelli koordinasyon merkezinde bulunan engellilerin..

Engelli vatandaşların kartopu  oynama isteğini kırmadılar
banner

aksaray”da zabıta ekipleri ile engelli vatandaşlar parkta kartopu oynayıp doyasıya eğlendi.

kentte, yoğun kar yağışı sonrası aksaray belediyesi zabıta ekipleri, taşpazar mahallesi”nde rutin denetimlerini sürdürürken engelli koordinasyon merkezinde bulunan engellilerin kartopu oynama isteğini geri çevirmeyip, selçuklu parkında kartopu oynayıp karın tadını keyfini çıkardı.

aksaray engelli koordinasyon merkezi görevlisi sevinç baran, “İşitme engelli ve diğer engelli arkadaşlarımızla beraber baktık dışarıda çok güzel bir kar var, bizde ekip olarak dışarı çıktık. dışarıda da zabıta ekiplerini görünce onlarla beraber kartopu oynadık ve hepimiz çok eğlendik. bizim için unutulmaz bir anı oldu” dedi.

 

Üniversite öğrencisi muhammed uygur ise, “bugün zabıta ekiplerimizle beraber yolun karışındaki parka gidip kartopu oynadık. bizlere bu eğlenceli dakikaları yaşatan zabıta ve engelli koordinasyon merkezi görevlilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

denetim sonrası kartopu oynadıklarını ve güzel vakit geçirdiklerini ifade eden zabıta görevlisi rabia akagündüz, “arkadaşlarımızla denetim yaparken, engelli koordinasyon merkezindeki arkadaşlarla karşılaştık. bizden kartopu oynamamızı istediler. bizde onların isteğini kırmayarak parkta beraber kartopu oynadık” şeklinde konuştu. foto-haber:erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası