banner
Gündem

Enkazlardan adli delil toplama çalışmaları sürüyor

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Mühendislik Fakültesi ile Mimarlık ve Tasarım Fakültesi akademisyenlerinden oluşan dört kişilik heyet, 10 ili etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Malatya’da bilirkişilik hizmetlerinde görev aldı. ASÜ Mühendislik Fakültesi..

Enkazlardan adli delil toplama çalışmaları sürüyor
banner

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Mühendislik Fakültesi ile Mimarlık ve Tasarım Fakültesi akademisyenlerinden oluşan dört kişilik heyet, 10 ili etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Malatya’da bilirkişilik hizmetlerinde görev aldı.

ASÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Sönmez Başkanlığındaki heyet, Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında, Malatya Merkezde yürütülen çalışmalara katıldı. Deprem sonrası yıkılan binaların enkazında adli delil topladıklarını ve bilirkişi hizmetleri verdiklerini söyleyen Dekan Sönmez, bölgedeki çalışmaların sürdüğünü belirtti. Delil toplama süreci sadece enkazlarda değil hasarlı yapılarda da sürüyor.

Çalışmalara Prof. Sönmez’le birlikte Doç. Dr. Yaşar Bahri Ergen, Öğr. Gör. Dr. Yakup Bölükbaş ve Arş. Gör. Ramazan Oruç da iştirak etti. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası