banner
13

Eşantiyon bütçesi kısıldı!

eskiden çok sayıda eşantiyon ürün sipariş edip dağıtan firmalar son yıllarda daha az sayıda ama etkili promosyon ürünlerini tercih ediyor. promosyon ürünlerin fiyatlarında geçtiğimiz yıla göre artış yaşandığını belirten görgülü..

Eşantiyon bütçesi kısıldı!
banner

eskiden çok sayıda eşantiyon ürün sipariş edip dağıtan firmalar son yıllarda daha az sayıda ama etkili promosyon ürünlerini tercih ediyor.
promosyon ürünlerin fiyatlarında geçtiğimiz yıla göre artış yaşandığını belirten görgülü promosyon yetkilisi ahmet görgülü, stoklu çalışan promosyon firmalarının zamdan etkilenmediğini ancak pek çok firmanın zam nedeniyle ürünlerin fiyatlarında güncelleme yaptığını dile getirdi.
görgülü, “yıl başına sayılı günler kala firmaların kurumsal tanıtımları için takvim, kalem ve yeni nesil promosyon ürünleri hazırlıyoruz. son yıllarda firmaların gözde eşantiyon malzemeleri ise usb bellekler ve taşınabilir şarj aletleri oldu. reklam maliyetlerini düşürmek isteyen firmalar eskiden olduğu gibi promosyonda eli açık davranmıyor. promosyon firmalarına artık müşteri sayısı kadar eşantiyon ürün siparişi veriliyor. promosyon ürünlerde son yıllarda artan trend ise kişiye özel ürünler. firmalar az eşantiyon siparişinin yanında hediyelik ürünlerin üzerine müşterilerinin isimlerini işleterek fark yaratıyor. bu yıl daha istediğimiz satışları yapamadık. İlerleyen günlerde işlerin açılmasını bekliyoruz” diye konuştu. foto-haber: ali furat

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası