banner
Gündem

Eskil MYO ilçe için önemli bir değer

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, eskil meslek yüksekokulu”nun hızlı şekilde ilerlediğini, bunun ilçe-okul uyumuyla sağlandığını belirtti. aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, eskil meslek yüksekokulu”nun..

Eskil MYO ilçe için  önemli bir değer
banner

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, eskil meslek yüksekokulu”nun hızlı şekilde ilerlediğini, bunun ilçe-okul uyumuyla sağlandığını belirtti. aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, eskil meslek yüksekokulu”nun hızlı şekilde ilerlediğini, bunun ilçe-okul uyumuyla sağlandığını belirtti.
eskil belediye başkanı niyazi alçay rektör Şahin”i ziyaret etti. eskil myo”nun gerek akademik, gerek kültürel, gerek sportif, gerekse sosyal-kültürel alanda ilçenin gelişimine olumlu bir katkı sunduğunu söyleyen rektör Şahin, zaman ilerledikçe bu katkıların daha da net şekilde görülebileceğini kaydetti. bunun, sadece Üniversitenin bir başarısı olmadığını, ilçe yerel idarecileri ve halkının da okulu sahiplenmesinin hızlı ilerlemeye ciddi katkıları olduğuna dikkat çeken asÜ rektörü, “bu manada kıymetli başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. eskil”de elde edilen başarılar geleceğe dair umutlarımızı da arttırıyor. biz de okulumuzu zaman içinde daha da büyütmek adına üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmenin gayreti içerisindeyiz” dedi.
belediye başkanı alçay da myo”nun ilçeye kazandırdıklarına dikkat çekerek, imkânlar çerçevesinde okullarına destek olmayı sürdüreceklerini söyledi. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası