banner
Gündem

‘Eskil, potansiyeli yüksek bir ilçemiz’

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, eskil kaymakamı kübra karaalioğlu”na nezaket ziyaretinde bulundu. aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, eskil kaymakamı kübra karaalioğlu”na nezaket ziyaretinde bulundu…

‘Eskil, potansiyeli yüksek bir ilçemiz’
banner

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, eskil kaymakamı kübra karaalioğlu”na nezaket ziyaretinde bulundu.
aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, eskil kaymakamı kübra karaalioğlu”na nezaket ziyaretinde bulundu.
 
eskil”in potansiyeli çok yüksek bir ilçe olduğunu ve kurulduğu günden bu yana eskil halkının okulu samimiyetle sahiplendiğini belirten Şahin, “İlçe yöneticilerimizle uyum içinde çalışıyoruz. bu uyum başarıyı da beraberinde getiriyor. biz, okulumuzu daha da geliştirmek adına gayret ediyoruz. bu manada istişarelerimiz devam ediyor. sayın kaymakamımıza da çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi. kaymakam kübra karaalioğlu ise rektör Şahin ve ekibine ziyaretleri münasebetiyle teşekkür etti ve eskil myo”nun gelişmesi adına yapılması gereken çalışmalara katkı sunmaya hazır olduklarını söyledi.
 
ziyaretinde rektör Şahin”e rektör yardımcısı prof. dr. engin deligöz, eğitim fakültesi dekan yardımcısı doç. dr. muhammet sarı, eskil myo müdürü doç. dr. mustafa Öz ve sağlık bilimleri enstitüsü sekreteri abidin Ünal eşlik etti.
 
Şahİn, eskİl myo personelİyle bİr araya geldİ
 
aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, eskil meslek yüksekokulu akademik ve idari personeli ile bir araya geldi.
 
İlçe-okul uyumunun eskil”de ciddi manada sağlandığını ve tercih edilirlik bakımından da eskil myo”nun son derece iyi bir noktada olduğunu kaydeden Şahin, okulumuz hızlı şekilde ilerliyor ve kısa zamanda gerek akademik, gerek kültürel, gerekse sosyal ve kültürel alanda ilçenin gelişimine olumlu katkılar sağladığı görülüyor. bu katkıları arttırmak arzusundayız. okulumuzun daha da büyümesi için planlamalarımızı yapıyoruz ve çeşitli istişare toplantılarıyla bu planları değerlendiriyoruz” dedi.
 
okul müdürü doç. dr. mustafa Öz, okuldaki son durum hakkında bilgiler verdi ve yeni döneme dair süren hazırlık çalışmalarını anlattı.
 
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası