banner
13

Esnafın gelir kapısı: Bal kabağı

aksaray”da 5 yıl önce temizlenmiş bal kabağı satışı yapan süleyman kavramaz, bu işi gelir kapısına dönüştürdü. bal kabağı satışında farklı bir hizmet sunarak kilo ile satışa sunmaya başladı.  5 yıl..

Esnafın gelir kapısı: Bal kabağı
banner

aksaray”da 5 yıl önce temizlenmiş bal kabağı satışı yapan süleyman kavramaz, bu işi gelir kapısına dönüştürdü. bal kabağı satışında farklı bir hizmet sunarak kilo ile satışa sunmaya başladı.
 5 yıl önce 500 kilo bal kabağı ile işe başladığını aktaran kavramaz, bal kabağına her geçen yıl talebin arttığını ve bu yıl afyon”dan 20 ton bal kabağı getirerek satışlara başladığını söyledi.
bal kabağı satışını meslek haline getirdiğini ifade eden kavramaz, "geçimimi bal kapağı satışı yaparak sağlıyorum. bütün olarak satılan bal kabağını biz parça parça satışa sunuyoruz. temizlenmiş olan bal kabağının kilosu 4 tl. temizlenmemiş olan bal kabağının kilosu ise 3 tl. günlük ortalama 40-50 kilo satılıyor. temizlenmiş kabak satışı daha revaçta”  şeklinde konuştu foto-haber: ali furat

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası