banner
Gündem

‘Esnaflarımız yeni iş yerlerinden memnun’

Aksaray Belediyesi ve TOKİ iş birliğinde yapımı tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilen Yeni Sanayi Sitesi’nde faaliyetlere başlayan esnafları Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ziyaret etti. Esnafların anahtar tesliminden sonra taşınmalara..

‘Esnaflarımız yeni iş yerlerinden memnun’
banner

Aksaray Belediyesi ve TOKİ iş birliğinde yapımı tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilen Yeni Sanayi Sitesi’nde faaliyetlere başlayan esnafları Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ziyaret etti.

Esnafların anahtar tesliminden sonra taşınmalara hız verdiği Yeni Sanayi Sitesi’nde mesai yoğunluğu da başladı.

Projeyle esnafların kendi iş yerlerinin sahibi olduğunu belirten Dinçer şöyle konuştu: “Bu projeyle esnaflarımıza kaliteli ve konforlu ortamlarda çalışma imkanı da sunuldu. Esnaflarımızı ziyaret ederek tek tek görüşlerini aldık. Yeni işyerlerinin hayırlı olmasını diledik. Yeni Sanayi Sitesi projesiyle bölgesel istihdama ve kalkınmaya katkı sağladık. Sanayi Sitesi’nin bağlantı yollarıyla site içi cadde ve yollar ulaşımı önemli ölçüde rahatlatıldı.  Esnafların ve vatandaşların kolay erişim sağlamaları için alternatif ulaşım olanakları da sağlayacağız. Şehrin önemli yatırımları arasında yer alan Yeni Sanayi Sitesi’nde, esnaflarımız daha sağlıklı ve temiz ortamlarda hizmet verecekler.”  (Haber Bülteni)

 

 

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası