banner
13

Ev konforunda sağlık hizmeti

sağlık bakanlığı”na bağlı hastanelerde uzun yıllar çalıştıktan sonra ayrılarak aksaray”ın ilk özel sağlık kabinini kuran hemşire güldeniz yıldız, vatandaşlara 7/24 evde sağlık hizmeti veriyor.  yıldız, koronavirüs salgını nedeniyle tedbirlerin üst..

Ev konforunda sağlık hizmeti
banner

sağlık bakanlığı”na bağlı hastanelerde uzun yıllar çalıştıktan sonra ayrılarak aksaray”ın ilk özel sağlık kabinini kuran hemşire güldeniz yıldız, vatandaşlara 7/24 evde sağlık hizmeti veriyor. 
yıldız, koronavirüs salgını nedeniyle tedbirlerin üst seviyeye çıkarıldığı bir dönemde evde sağlık hizmetinin önemine değindi. evde ve sağlık kabininde geniş çaplı hemşirelik hizmeti sağlayarak birçok alanda hasta ve danışanlarına yardımcı olduklarını söyleyen yıldız, “hem evlerde hem de sağlık kabinimizde tırnak batması, tansiyon ölçümü, yanık tedavisi, pansuman, yara bakımı, serum takma, sonda takma ve takibi gibi birçok alanda hizmetler sunuyoruz. gebeler için de gebelik takibi ve doğan bebeğin durumunun yakından takipçisi oluyoruz. evde bakım hizmeti de gerçekleştirerek yaşlı vatandaşlarımız için evde banyo ve refakat gibi hizmetlere kadar kolaylıklar sağlıyoruz. vatandaşların evden çıkmadan sağlık hizmeti alabilirler. hastanedeki gibi sıra beklemeden ve o ortamın stresini yaşamadan ev konforunda rahatça muayene hizmeti veriyoruz” dedi.
‘aİle ortaminda saĞlik
hİzmetİ verİyoruz”
pandemi döneminde sahada aktif olarak çalıştıklarını dile getiren yıldız, “mesleğimi çok sevdiğim için böyle bir hizmeti aksaray”a getirmek istedim. maddi açıdan çok bir beklentim olmadan, hastalara yardım etme isteği ile böyle bir yer açma fikri doğdu. aksaray halkının aile ortamına girebilmek ve onlara birebir yardımcı olmak her zaman ilk amacım oldu” diye konuştu. foto-haber: Şeyda coŞar

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası