banner
Spor

Evimizde 3-2 mağlup olduk

misli.com sultanlar ligi 16″ncı hafta karşılaşmasında temsilcimiz kuzeyboru, evinde galatasaray hdi sigorta”yı ağırladı. aksaray spor salonu”nda oynanan karşılaşmayı İbrahim Ünal ve bektaş kalender yönetti. kuzeyboru takımı karşılaşmaya yasemin yıldırım, İvana..

Evimizde 3-2 mağlup olduk
banner

misli.com sultanlar ligi 16″ncı hafta karşılaşmasında temsilcimiz kuzeyboru, evinde galatasaray hdi sigorta”yı ağırladı.
aksaray spor salonu”nda oynanan karşılaşmayı İbrahim Ünal ve bektaş kalender yönetti. kuzeyboru takımı karşılaşmaya yasemin yıldırım, İvana vanjak, ryhkliuk, mitchem, arelya karasoy, hande korkut (dilek kınık, işıl Öz, ezgi akyıldız) ile çıkarken galatasaray; İlkin aydın, nilay karaağaç, zeynep sude demirel, caratasu, vasilantonaki, planinsec, (gizem güreşen, sude hacımustafaoğlu, gamze kılıç) ile çıkarak mücadele etti.
sarı kırmızılılar karşılaşmada 19-25, 25-19, 17-25, 25-17 ve 5-15 şeklinde sonuçlanan skorlarla müsabakadan 3-2 galip ayrıldı.
kuzeyboru”nun en skorer ismi 20 sayıyla annie mitchem, 16 sayıyla alesia ryhkliuk ve 14 sayıyla yeni transfer ivana vanjak oldu. galatasaray”da ise takımına 22 sayı kazandıran anthi vasilantonaki karşılaşmanın en skorer ismi oldu. kuzeyboru takımı ligin 16″ncı haftasında 23 puanla 7″nci sırada yer alıyor.
ligin 17″nci haftasında kuzeyin sultanları 31 ocak tarihi saat 15.00″ da ptt spor”a konuk olacak. foto-haber: Şeyda coŞar

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası