banner
Spor

​Evimizde oynayacağımız son maçı kazanmak istiyoruz

spor toto bal ligi 5. grupta şampiyonluk mücadelesi veren siyah beyazlı temsilcimiz aksaray belediyespor ligin 12″inci  haftasında kendi sahasında konut edeceği  spor toto bal ligi 5. grupta şampiyonluk mücadelesi veren..

​Evimizde oynayacağımız  son maçı kazanmak istiyoruz
banner

spor toto bal ligi 5. grupta şampiyonluk mücadelesi veren siyah beyazlı temsilcimiz aksaray belediyespor ligin 12″inci  haftasında kendi sahasında konut edeceği 
spor toto bal ligi 5. grupta şampiyonluk mücadelesi veren siyah beyazlı temsilcimiz aksaray belediyespor ligin 12″inci  haftasında kendi sahasında konut edeceği arsuzkaraağaçspor 1967 maçının hazırlıklarını bugün öğlen sonu yapacağı son ter idmanıyla tamamlayarak maç saatini beklemeye başlayacak.  
aksaray belediyespor, ligde 11 puanı bulunan arsuzspor”da yenip son 9. haftalık galibiyet serisine bir yenisinde eklemek istiyor. dağılgan stadında oynanacak olan karşılaşma pazar günü saat 14.00″da başlayacak. maçı gaziantep bölgesinden bünyamin erdil yönetecek. yardımcılıklarını ise gökhan püsküller ve yunus nurses yapacak.
siyah beyazlı temsilcimiz oynadığı 10. hafta sonunda 9. galibiyet 1. mağlubiyet aldı. kalesinde 3 gol görürken, rakip kalelere ise 26 gol bıraktı. arsuzkaraağaçspor ise oynadığı 10. hafta sonunda 11 puan topladı 3 galibiyet 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. kalesinde tam 10 gol görürken rakip kalelere ise 7 gol bıraktı.
takımın son durumunu değerlendiren teknik patron ufuk uysal,takım olarak hafta başından buyana iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. hedefimiz bu maçta seyirci desteği ile galibiyet serimize bir yenisini eklemek istiyoruz.bu maç ilk yarıda evimizde oynayacağımız  son maçta hedefimiz  3 puan "dedi.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası