banner
Gündem

Farklı ilgi alanlarına hitap eden etkinlikler düzenleniyor

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, daha önceki dönemlerde olduğu gibi yeni sezonda da farklı ilgi alanlarına hitap eden etkinlikler düzenleneceğini söyledi. İlim Yayma Cemiyeti Genel Müdürü Mesud..

Farklı ilgi alanlarına hitap eden etkinlikler düzenleniyor
banner

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, daha önceki dönemlerde olduğu gibi yeni sezonda da farklı ilgi alanlarına hitap eden etkinlikler düzenleneceğini söyledi.

İlim Yayma Cemiyeti Genel Müdürü Mesud Tan, Cemiyet yöneticileri Muhammed Sarı, Bektaş Ayık, Ali Boysak ve Ramazan Çokkayışlı ile Eğitime Destek Platformu Koordinatörü Kuddusi Bakar, Rektör Şahin’e yeni eğitim-öğretim döneminin başlaması münasebetiyle bir tebrik ziyaretinde bulundu. Akademik başarının yanı sıra öğrencilerin sosyal, kültürel ve sanatsal bakımdan da yetkin bireyler olmasına özen gösterdiklerini ve planlamaları bu hususları dikkate alarak gerçekleştirdiklerini belirten Rektör Şahin, “Bu sezonda da çok güzel ve farklı ilgi alanlarına hitap eden faaliyetler gerçekleştirilecek. Bu faaliyetler elbette çeşitli sivil toplum kuruluşlarının, birliklerin, mesleki odaların katkıları ile oluyor. Ziyaretlerinden dolayı tüm konuklarımıza teşekkür ediyoruz” dedi. Yapılan kısa açıklamanın ardından kurumsal iş birlikleri üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası