banner
Gündem

Fatih Parkında yenileme çalışmaları

aksaray belediyesi, kent genelinde parklarda yenileme, bakım ve onarım çalışması yapıyor. belediye başkanı evren dinçer, fatih parkını baştan aşağı yenilediklerini, tüm parklarda çalışmaların sürdüğünü söyledi.  uzun yıllardır fatih parkı içerisinde..

Fatih Parkında yenileme çalışmaları
banner

aksaray belediyesi, kent genelinde parklarda yenileme, bakım ve onarım çalışması yapıyor. belediye başkanı evren dinçer, fatih parkını baştan aşağı yenilediklerini, tüm parklarda çalışmaların sürdüğünü söyledi.  uzun yıllardır fatih parkı içerisinde yıpranmış ve kullanım ömrünü tamamlamış alanlar temizlenerek yeni bir projelendirme çalışması yapıldı. saha çalışmalarının başladığı fatih parkının 11 bin metrekaresi yeşil olan olarak belirlendi.
Şehir genelindeki tüm parklarda ve fatih parkında yapılan yenileme çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulunan belediye başkanı dr. evren dinçer, parkta genç ve yetişkinlerin sportif etkinlikler yapılabilecekleri alanlar bulunduğunu söyledi. başkan dinçer, fatih mahallesi”nde bulunan fatih parkının tüm alanlarında yenileme çalışması yapıldığını ve kısa zaman içerisinde hizmete açılacağını kaydetti.

fatih parkında vatandaşların aileleri ile birlikte dinlenebilmeleri için ise 14 adet kamelya ve 95 metrekare genişliğinde büfe yer alıyor. ayrıca her yaş grubundan vatandaşa hitap edebilecek şekilde tasarlanan parkta çocuklar için oyun alanı olacak.  (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası