banner
Gündem

Geleceğe umutla bakıyor

akmek 5 farkli merkezde farkli branŞlarda kurslar vermeye devam edİyor   akmek her yıl binlerce kursiyeri meslek ve sanatla buluşturuyor. akmek ile kendi işini kuranların yanında birçok kişi de kişisel..

Geleceğe umutla bakıyor
banner

akmek 5 farkli merkezde farkli branŞlarda kurslar vermeye devam edİyor
 

akmek her yıl binlerce kursiyeri meslek ve sanatla buluşturuyor. akmek ile kendi işini kuranların yanında birçok kişi de kişisel gelişimlerine katkı sağlıyor ve mesleki beceri kazanıyor. meslek ve sanat kursları, boş vakitlerini değerlendirmek isteyenler kadınlara önemli fırsatlar sunarken birçok kadın meslek veya sanat öğrenmenin yanında yeteneklerini keşfetme imkânı buluyor.
 
aksaray”da 7 yıl önce kanser hastalığına yakalanan ve 5 yıl öncede trafik kazası sonucu beyin travması geçiren 2 çocuk annesi Şeyda coşkun, aksaray belediyesinin açtığı meslek edindirme kursları (akmek) ile şimdi geleceğe umutla bakıyor.

akmek kursları ile moral bulduğunu söyleyen 52 yaşındaki coşkun, “daha öncesinde kanser hastalığına yakalanmıştım. 2015 senesinde trafik kazasında kafa travması yaşadım. hafıza problemlerim başladı. eşimin desteği ile akmek”e geldim. burada moral buldum, unutkanlığım azaldı. arkadaşlarımı ve hocalarımızı çok sevdim. son 5 yıldır her dönem yeni bir kursa kayıt oldum” dedi.
 
akmek bünyesinde açılan kursların kadınlar için bir fırsat olduğunu değerlendiren coşkun, “buraya geldiğim için çok memnunum. çünkü insanların bir takım sıkıntıları olabiliyor. ama burada yaptığımız işlerle sıkıntımızı unutuyoruz. yaptığımız işleri arkadaşlarımıza gösteriyoruz. sohbet ediyoruz. hocalarımız zaten bizlerle hep yakından ilgileniyorlar” ifadelerini kullandı.

akmek 2019 – 2020 döneminde 5 farklı merkezde hizmet veriyor. akmek merkez binası olmak üzere kültürpark spor salonu, selime sultan, veciye hatun kadın aktivite merkezi ve geçtiğimiz günlerde açılan necmiye sultan kadın aktivite ve etkinlik merkezinde hafta içi ve hafta sonu olmak üzere farklı branşlar da kurslar vermeye devam ediyor.(haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası