banner
Esnaf

Gelinlik sektöründe hareketlilik başladı

düğünlerin sembolü haline gelen gelinlikler, gelinler tarafından ayırtılmaya başladı. yaz mevsiminin yaklaşması ile birlikte gelinlik sektörü de hızlandı. hazır gelinliklere ise rağbet fazla. yaz aylarının yaklaşması ile birlikte düğün yapacak..

Gelinlik sektöründe hareketlilik başladı
banner

düğünlerin sembolü haline gelen gelinlikler, gelinler tarafından ayırtılmaya başladı. yaz mevsiminin yaklaşması ile birlikte gelinlik sektörü de hızlandı. hazır gelinliklere ise rağbet fazla.
yaz aylarının yaklaşması ile birlikte düğün yapacak olan vatandaşlar hazırlıklara başladı.düğünlerde sembol haline gelen gelinlikler de gelinler tarafından heyecanla seçilerek 1-2 ay öncesinden ayırtılıyor. gelinlikten damatlık alışverişine, çeyizden davetiyeye, düğün yerinden kuaföre kadar pek çok kalemde telaşlı alışverişler hızla sürüyor. bu kapsamda durgun bir kış sezonu geçiren gelinlik sektörü de hızlandı. filiz gelinlik  ve özel dikim evi  yetkilisi filiz duran ,moda tasarım mezunuyum. uzun yıllar ankara”da hizmet verdikten sonra memleketim olan aksaray”da işletmemi açarak hizmet vermeye başladım. bu yılın modası gelinliklerde bileli etekler ve dantelli gelinlikler ön planı çıkıyor  sezonumuz başladı. fiyatlarımız 2 bin lira ile 5 bin lira arasında değişiyor. abiyeler bol a kesim ile balık kesimler yeni sezonda yine hanımların gözdesi .birde son yılarda bindallılara yoğun talep var.gelinlik satışlarından daha çok satmaya başladık. "dedi.
 kİŞİye Özel gelİnlİk hazirliyoruz
yaz mevsiminin ile birlikte satışların hızlandığını belirterek özel dikim ve hazır model seçeneklerinin arasından en çok kişiye özel ürün ürettiklerini belirten duran , müşterinin isteğini model  ürünün çeşidini ve aksesuarına göre 1 günde sürüyor bir haftada sürdüğü oluyor. bir birinden güzel ve farklı değişen modellerimiz var. modellere göre fiyat değişimi yapılabiliyor. Özel dikimlerimizde mevcut.her beden de  ürünümüz var. vatandaşlar özel dikim istediklerinde herhangi bir sorun olmuyor ama müşteriler hazır gelinliklerde istediklerini buldukları için onu tercih ediyor.  kendileri model getirdiği zaman onu dikebiliyoruz."dedi.
gelİnlİkler İçİn Özel fİrmalarla çaliŞiyoruz
sektörde 47 yıldır hizmet verdiklerinin altını çizen duran, türkiye”nin sayılı gelinlik firmaları ile çalışıyoruz. bütün çalışanlarımızın güler yüzü ve hoş sohbeti müşteriler tarafından beğeniliyor. gelinlik, bindallı ve abiye üzerine hizmet veriyoruz. İşletmezde yaz sezonunda gurbetçilerimize özel gelinlik dikimlerimizde yoğun oluyor. filiz gelinlik imzalı ürünlerimiz sadece ilimizde değil avrupa”nın bir çok ülkesinde gelinlik gönderiyoruz."diye konuştu. foto-haber: ali furat

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası