banner
Gündem

Gelişi güzel park edilen araçlara uyarı!

aksaray belediyesi, ana arter üzerinde araçlarını park eden sürücüleri uyararak herkesi bu konuda duyarlı davranmasını istedi aksaray belediyesi karla mücadele ekipleri, yol ve kaldırımlarda biriken kar kütlelerini iş makineleriyle şehir..

Gelişi güzel park edilen araçlara uyarı!
banner

aksaray belediyesi, ana arter üzerinde araçlarını park eden sürücüleri uyararak herkesi bu konuda duyarlı davranmasını istedi

aksaray belediyesi karla mücadele ekipleri, yol ve kaldırımlarda biriken kar kütlelerini iş makineleriyle şehir merkezi dışına taşırken cadde ve sokaklara gelişi güzel park edilen araçlar, zaman zaman çalışmalara engel teşkil ediyor.

Şehir genelinde kar küreme çalışmalarının ardından aksaray belediyesi ekipleri, kar yığınlarının trafikte problem teşkil etmemesi için yol ve kaldırımlarda biriken kar kütlelerini iş makineleriyle şehir merkezi dışına taşımaya başladı.

dİnçer, çaliŞmalari

yerİnde İncelİyor

atatürk ve cumhuriyet bulvarı üzerinde küreme sonrasında biriken kar kütleleri şehir dışına taşıyan ekipler, cadde ve sokak üzerinde gelişi güzel park edilen araçlar yüzünden zor anlar yaşıyor. belediye başkanı dr. evren dinçer, aksaray belediyesi karla mücadele koordinasyon merkezinde çalışmaları yönetirken çoğu kez çalışmaları yerinde inceliyor. karla mücadelede her zaman personellerin yanında olduğunu belirten başkan dinçer, belediyenin tüm hatlarıyla sahada olduğunu söyledi.

çalışmaların dondurucu soğukta devam ettiğini altını çizen dinçer, “kar yağışına bağlı olarak cadde ve sokaklarda biriken kar yığınlarının trafikte engel teşkile etmemesi için çalışmalarımız hızla devam ediyor” dedi.

aksaray belediyesi ulaşım hizmetleri müdürlüğünden yapılan açıklamada, atatürk ve cumhuriyet bulvarı üzerinde kar yığınlarının iş makineleriyle şehir merkezi dışına taşındığı ve çalışmanın yapıldığı bu cadde üzerinde gelişi güzel park yapılmaması konusunda sürücüleri uyardı. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası