banner
Gündem

Gençlerin uğrak noktası

aksaray bİlİm merkezİ etkİnlİklerİ İle gençlerİn uĞrak noktasi oldu gençlerin kendilerini geliştirebilmeleri için belediye başkanı dr. evren dinçer tarafından hayata geçirilen aksaray bilim merkezi etkinlikleri ile gençlerin uğrak noktası oluyor…

Gençlerin uğrak noktası
banner

aksaray bİlİm merkezİ etkİnlİklerİ İle gençlerİn uĞrak noktasi oldu
gençlerin kendilerini geliştirebilmeleri için belediye başkanı dr. evren dinçer tarafından hayata geçirilen aksaray bilim merkezi etkinlikleri ile gençlerin uğrak noktası oluyor.
 orta anadolu”nun en kapsamlı bilim merkezlerinden olan aksaray bilim merkezinde bilim, sanat ve teknoloji etkinlikleri, ar-ge laboratuarlarında bilimsel çalışmalar, sınavlara hazırlık kursları, e-spor atölyesi ve daha birçok olanağı ile gençlere hizmet veriyor.   açılışı yapıldığı günden bugüne kadar geçen sürede birçok organizasyona ev sahipliği yapan aksaray bilim merkezine toplumun her kesimden vatandaş yoğun ilgi gösteriyor.
gençlerin kendilerini en iyi şekilde geliştirebilmeleri için hizmete sunulan bilim merkezi içerisinde ileri teknolojik donanımlara sahip alanlar yer alıyor. bilim merkezi içerisindeki zengin içerikli kütüphane ile gençler aradığı kaynağa kolay bir şekilde ulaşabiliyor. ayrıca bilimsel ve teknik konulara ilgisi olan geçler içinde ar-ge amaçlı kullanılabilecek laboratuvarlar bulunuyor.
alanında uzman eğitimciler bilim merkezindeki alanlarda çocukların ve gençlerin ilgisini ve ihtiyacını karşılayacak birçok etkinlik düzenliyor. düzenlenen etkinliklerle gençlerin zihinsel, bilişsel ve fiziksel gelişimlerine katkı sağlanıyor. gençlerin kendilerini ilgi alanlarına göre geliştirmelerini sağlayan aksaray bilim merkezi düzenlediği sınavlara hazırlık kursları ile eğitimde fırsat eşitliği sunuyor.  (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası