banner
Gündem

Gençlerle Tematik Buluşmalar

Aksaray’da Tematik Projeler kapsamında İl Müdürlüğü Paralimpik Oyunlar Hazırlık Merkezinde ‘Gençler ve Spor’ temalı program düzenlendi. Gerçekleştirilen programa Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız ve..

Gençlerle Tematik Buluşmalar
banner

Aksaray’da Tematik Projeler kapsamında İl Müdürlüğü Paralimpik Oyunlar Hazırlık Merkezinde ‘Gençler ve Spor’ temalı program düzenlendi.

Gerçekleştirilen programa Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız ve farklı liselerden 40 öğrenci katılım sağladı. Gençlere ve spora dair her şeyin konuşulduğu söyleşide gençler projelerini anlattı. İl Müdürü Yıldız öğrencilere çeşitli bilgiler sundu.

Öğrenciler İl Müdürlüğünde bulunan Merkez Spor Salonunu gezerek antrenörlerden spor branşları hakkında aydınlatıcı nitelikte bilgiler aldı.

Öğrenciler dezavantajlı grupları sporla hayata kazandırmak adına farkındalık oluşturmak için kampta Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımıyla kısa bir gösteri maçı yaptı.

Akabinde Gençlik merkezini gezen öğrenciler, sorumlu liderlerden gerçekleştirilen faaliyet ve kurslarla ilgili bilgi aldı. Haber: Sümeyye ÇALIŞKAN

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası