banner
Gündem

Gençlik Merkezi’nden öğrencilere yardım

aksaray gençlik ve spor müdürlüğü gençlik merkezi Üyeleri tarafından, köy okullarında okuyan öğrencilere giyim ve kırtasiye yardımı yapılmaya devam ediyor. aksaray gençlik ve spor müdürlüğü gençlik merkezi Üyeleri tarafından, köy..

Gençlik Merkezi’nden  öğrencilere yardım
banner

aksaray gençlik ve spor müdürlüğü gençlik merkezi Üyeleri tarafından, köy okullarında okuyan öğrencilere giyim ve kırtasiye yardımı yapılmaya devam ediyor.
aksaray gençlik ve spor müdürlüğü gençlik merkezi Üyeleri tarafından, köy okullarında okuyan öğrencilere giyim ve kırtasiye yardımı yapılmaya devam ediyor. geçen yıl köy okullarını boyayan gençlik merkezi”ne üye gençler tarafından aksaray merkezde maddi durumu iyi olan öğrencilerden toplanan kırtasiye ve giyecek yardımı, köy okullarında okuyan öğrencilere gönderilecek. gençlik ve spor İl müdürlüğü gönüllüleri, yardım malzemelerini tek tek paketleyip belirledikleri köy okullarına giderek ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştıracak. giyim ve kırtasiye yardım malzemelerinin toplanmasında birçok okulun katkısı olduğunu belirten gençlik merkezi Üyeleri , "kardeş okul olarak ilan edilen ve gençlerimiz tarafından sürekli desteklenmeye çalışılan okul öğrencilerine, bu kez giyecek ve kırtasiye yardımında bulunuyoruz. toplam 10 koli kırtasiye ve giyim yardımını köy okuluna dağıtacağız. gençlerin eğitime önem vermesi, öğrencilerin okumasına katkı sağlayacak faaliyetlerde bulunması bizleri çok sevindiriyor." dedi. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası