banner
Gündem

Gizlenci’den Özel İdareye ziyaret

ak parti eski merkez ilçe başkanı olan ve 27. dönemde ak parti aksaray milletvekili aday adaylığını açıklayan Ömer gizlenci , İl Özel İdaresi genel sekreteri ramazan altundağ ve genel sekreter..

Gizlenci’den Özel  İdareye ziyaret
banner

ak parti eski merkez ilçe başkanı olan ve 27. dönemde ak parti aksaray milletvekili aday adaylığını açıklayan Ömer gizlenci , İl Özel İdaresi genel sekreteri ramazan altundağ ve genel sekreter  yardımcısı yılmaz altınsoy”u ziyaret etti. 
ak parti eski merkez ilçe başkanı olan ve 27. dönemde ak parti aksaray milletvekili aday adaylığını açıklayan Ömer gizlenci , İl Özel İdaresi genel sekreteri ramazan altundağ ve genel sekreter  yardımcısı yılmaz altınsoy”u ziyaret etti. genel sekreter ramazan altundağ ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada; “ak parti milletvekili aday adayı Ömer gizlenci ile hem seçim süreci, hem de özel idare çalışmalarına ilişkin olarak bir süre sohbet ettik. kurumumuzun yaptığı ve planlama dahilinde yapacağı çalışmalar hakkında bilgilendirme ve istişarelerde bulunduk,sayın başkanımı milletvekilliği aday adaylığını tebrik ediyor ve seçim çalışmalarında başarılar diliyorum.”dedi.
ak parti aksaray milletvekili aday adayı Ömer gizlenci ise, halka hizmetin hakk”a hizmet etmek olduğunu kaydederek, "İl Özel idaresinin yapmış olduğu ve yapacağı hizmetleri biliyor ve takip ediyorum.kendilerini hem ziyaret ettik hemde yaptıkları başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ettik.bu şehir için taşı taş üstüne koymuş olan herkesten allah razı olsun.mevla inşallah bizlere de bu mübarek şehre hizmet edebilme mutluluğunu yaşatır" değerlendirmesinde bulundu. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası