banner
Gündem

Gülağaç’tan iyilik tırı

İnsan hak ve hürriyetleri İnsani yardım vakfı gülağaç temsilciliği Şehit abdullah satılmış anısına suriye”ye bir tır patates yardımı gönderdi. tüm şehitlere allah”tan rahmet ve kahraman türk ordusuna kolaylıklar dileyen İhh..

Gülağaç’tan iyilik tırı
banner

İnsan hak ve hürriyetleri İnsani yardım vakfı gülağaç temsilciliği Şehit abdullah satılmış anısına suriye”ye bir tır patates yardımı gönderdi.
tüm şehitlere allah”tan rahmet ve kahraman türk ordusuna kolaylıklar dileyen İhh İlçe temsilcisi mehmet pekgöz; tel abyad adı verilen tırdaki yardımın suriye”de 9 yıldır çadır hayatı yaşayan mağdurlara dağıtılacağını söyledi.
suriye”deki ağır hayat şartlarından da bahseden pekgöz, yapılan iyiliğin, vatanını terk etmeyip büyük bir sabır içinde hayata tutunmaya çalışan insanlar için çok kıymetli olduğunu belirtti.
gülağaç ilçesinde 32 yetime her türlü maddi ve manevi destek sunduklarını hatırlatan pekgöz, bununla birlikte ihtiyaç sahibi ailelerle yakından ilgilendiklerini, imkanlar ölçüsünde hem gülağaç halkına hem de yurtdışına yardımcı olmaya çalıştıklarını ifade etti.
ellerinden geldiğince iyiliğe devam edeceklerini ve bu vesileyle vatandaşları yardıma davet eden İhh gülağaç temsilcisi mehmet pekgöz, merasime katılan İlçe kaymakamı elif nur saçal, kurum amirleri, hayırseverler ve vatandaşlara teşekkür etti.
yardım tırı gülağaç yeni camii İmam-hatibi ramazan yüksel”in duası akabinde yola çıktı.  (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası