banner
13

Günde 2 bin halka tatlı satıyor

bankalar caddesi”ndeki iş yerinde tatlı imalatı ve satışı yapan cumalı Özkan (52),  babasından kalma mesleği sürdürdüğü için mutlu olduğunu kaydetti. 29 senedir tatlıcılık yaptığını ve uzun yıllardan beri aynı iş..

Günde 2 bin  halka tatlı satıyor
banner

bankalar caddesi”ndeki iş yerinde tatlı imalatı ve satışı yapan cumalı Özkan (52),  babasından kalma mesleği sürdürdüğü için mutlu olduğunu kaydetti.
29 senedir tatlıcılık yaptığını ve uzun yıllardan beri aynı iş yerinde devam ettiklerini belirten Özkan, halka tatlının kentle özdeşleştiğini söyledi.
aksaray”da 29 yıldır tatlıcılık yapan Özkan, müşterileri tarafından en çok tercih edilen tatlının halka tatlısı olduğunu dile getirdi ve ekledi: “1,5 liradan günde 2 bin tane halka tatlısı satıyoruz”
halka tatlısının püf noktaları olduğunu dile getiren Özkan, tatlıyı hazırlarken konya, gaziantep, adana unlarını karıştırıp, içine sevgilerini de katarak üretim yaptıklarını vurguladı. kentteki insanların özellikle tatlıyı ayaküstü yemeyi çok sevdiğinin altını çizen Özkan, "yaz, kış demeden yoğun bir talep var tatlıya. tabi bunların başında halka tatlı geliyor. tanesi 1,5 liradan günde yaklaşık 2 bin tane halka tatlı satıyoruz. doğal şekerle üretiyoruz. yapay hiçbir malzeme kullanmıyoruz. İnsanların gözü önünde üretim yapıyoruz” diye konuştu. foto-haber: ali furat

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası