banner
13

‘Güzellik kavramı sadece kadınlara özgü değildir’

erkeklerin de kadınlar kadar bakıma önem verdiklerini söyleyen muten “erkeğin bakımlı olması onun iş görüşmelerinden kariyerine, sosyal yaşamdan özel hayata kadar her alanda rakiplerinden bir adım önde olmasını sağlıyor” türkiye”de..

‘Güzellik kavramı sadece kadınlara özgü değildir’
banner

erkeklerin de kadınlar kadar bakıma önem verdiklerini söyleyen muten “erkeğin bakımlı olması onun iş görüşmelerinden kariyerine, sosyal yaşamdan özel hayata kadar her alanda rakiplerinden bir adım önde olmasını sağlıyor” türkiye”de kuaför ve güzellik sektörüne ilginin arttığını belirten elifce güzellik salonu işletmecisi kübra muten ve elif orun güzellik kavramının sadece kadınlara özgü olmadığını söyledi.
muten, son yıllarda güzellik salonlarına artan ilgiden bahsetti ve dikkat edilmesi gereken hususlarla ilgili bilgiler verdi.
‘bakim her cİns İçİn
Önemlİ bİr olgudur”
bakımlı olmanın her cins için gerekli olduğuna vurgu yapan muten; “güzellik salonu önceden yalnızca kadınlar için faaliyet gösteren yerlerdi. günümüz dünyasında erkeklerin de yoğun ilgi gösterdiği bir konuma geldi. hiç şüphesiz ki bakımlı olan, kendine özen gösteren erkekler toplumsal yaşamın hemen her alanında kendilerini daha iyi ifade ediyorlar, daha nitelikli diyaloglar yaşıyorlar ve daha mutlu oluyorlar” dedi.

‘kuafÖr ve gÜzellİk
 salonu bİr arada”
aksaray”da kuaförlük alanındaki hizmetlerine güzellik salonunu da ekleyerek önemli bir açığı kapattıklarını aktaran muten; “saç tasarımı, saç ekimi, kalıcı makyaj, ipek kirpik gibi birçok alanda hizmet verdiğimiz kuaför işletmemizi cilt bakım ve tedavisi, lazer epilasyon ve q switch hizmetleri ile güzellik salonu alanıyla birleştirdik. bu manada geniş bir yelpazede hizmet vermeye başladık” diye konuştu.
‘belgesİz hİzmet verenlere dİkkat”
güzellik ve bakım adı altında verilen bütün hizmetlerin mesleki yeterlilik belgesi gerektirdiğini anımsatan ve kendisinin de mesleki yeterlilik belgesine sahip olduğunu söyleyen muten; “güzellik ihmale gelmez. cilt bakımı, lazer epilasyon uzman kişilerin kontrolünde gerçekleştirilmelidir.  bu kapsamda bu tür hizmetlerin tercihinde gerekli belgelere sahip kişilere müracaat edilmesi gerekmektedir” dedi.  foto-haber: Şeyda coŞar

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası