banner
13

Güzellik salonunda başlattığı kampanya ile gönülleri fethetti!

çelik, açtığı güzellik salonunda 100 lira ve üzeri işlem yaptıran müşterileri için içerisinde çeşitli hediyelerin olduğu balon patlatma kampanyası başlattı aksaray”da 20 yıldır kuaförlük mesleğini icra eden demet çelik, sosyal..

Güzellik salonunda başlattığı kampanya ile gönülleri fethetti!
banner

çelik, açtığı güzellik salonunda 100 lira ve üzeri işlem yaptıran müşterileri için içerisinde çeşitli hediyelerin olduğu balon patlatma kampanyası başlattı aksaray”da 20 yıldır kuaförlük mesleğini icra eden demet çelik, sosyal medyadan gördüğü ve kendi işletmesinde uygulamaya başladığı balon patlatma kampanyasıyla müşterilerinin yüzünü güldürüyor. salona gelen müşterilerin 100 liralık işlemden sonra balon patlatarak çeşitli hediyeler kazandığını anlatan çelik, "salonumuza gelen müşterilerimiz birkaç işlem yaptırdıktan sonra balonlardan birini patlatıp içerisindeki sürpriz hediyeyi istedikleri yazan gelip yaptırabilirler. balonların içerisinde; saç bakımı, keratin ve cilt bakımı, fön, ağda gibi uygulamalar yer alıyor. kampanyayı deneyen müşteriler bu uygulamadan çok memnun kalıyor" ifadelerini kullandı.


kampanyadan yararlanan demet Özbaşı, uygulamayı tesadüfen güzellik salonuna geldiğinde öğrendiğini belirtti. merak edip özellikle balon patlatmak için 100 liralık işlem yaptırdığını ve tekrar gelmeyi şimdiden düşündüğünü söyleyen Özbaşı patlattığı balondan da saç bakımı çıktığını sözlerine ekledi.

kendİnİ yenİleyen İŞletme
sürekli yenilik yaparak müşterilerine daha iyi hizmet vermeye çalıştığını söyleyen çelik, “güzellik salonumu açmak için çıraklık okulundan sertifika aldım. eğitimimi aldığım gibi kendimi hep geliştirdim. sürekli olarak eğitimlere ve kurslara katıldım. müşterilerim için yenilikleri takip ederek kuaförümde uygulama yaparak öğrendim. dükkânımda 6 çalışanım var. saç kesimi, saç boyası, cilt bakımı, ağda, lazer, kalıcı eyeliner, microblading (kıl tekniği), protez tırnak gibi işlemlerimiz var" dedi.

‘pÜrÜzsÜzleŞtİrİr,
nemlendİrİr ve
aydinlik getİrİr”
dükkânında cilt bakımında kullandığı bb glow uygulamasından bahseden çelik, sözlerine şöyle devam etti: “bb glow(kalıcı fondöten uygulaması), deyince herkes yüzünde kalıp gibi kalıcı fondöten olacağını düşünüyor fakat kesinlikle öyle değil. cilt için çeşitli vitamin, mineral ve bitki özleri içeren serumlar kullanılarak yapılan cilt bakımı ve medikal estetik uygulamalarından biridir. yüzü pürüzsüzleştirir, nemlendirir ve aydınlık getirir. cildin bakımında kullanılan bb glow, 2 aşamalı oluyor; ilk aşamasında cilt şekline göre yani bazı müşterilerimizin gözenekleri çok büyük olduğu için onu sıkılaştırmamız gerekiyor. bazı müşterilerimiz de yüzünde lekeler oluyor, bu lekeleri gideriyoruz. sonraki aşamasında da kalıcı fondöten uygulaması yapıyoruz.”


‘cİltte hÜcre yenİlenmesİnİ desteklİyor”
profesyonel teknikler kullanılarak özel bir cihaz yardımıyla yapılan yeni nesil cilt bakımını (hydrafacial) anlatan demet çelik, " hydrafacial uygulamasında ilk önce yüze peeling uyguluyoruz. İşlemler için kullandığımız cihazın vakum özelliği sayesinde cilt yüzeyinde bulunan; gözenekleri ve siyah noktaları temizliyoruz. temizleme işi bitince; cihazın aparat başlığını çıkartıp, ölü derileri soyduğumuz aparatı takıp işlemi cilde uyguluyoruz. kolajen maskemizle birlikte müşterinin cilt tipine göre olan serumlardan uygulayıp işlemi sonlandırıyoruz. müşterilerim uygulama sırasında herhangi bir ağrı veya sızı hissi duymamaktadır. bu uygulama ve kullanılan özel teknikler sayesinde, ciltte hücre yenilenmesini destekliyor" ifadelerini kullandı. 
 
‘kİmİlerİnde tek seansta sonuç
alinmasi da mÜmkÜndÜr”
plazma pen uygulaması için sertifikasının olduğunu ve cildinde sorunu olan tüm müşterilerine tavsiye ettiğini söyleyen çelik, uygulama hakkında şöyle konuştu: "kaleme benzeyen bir cihaz aracılığıyla yapıldığı için “plazma pen” adını alan uygulamanın cildin en üst tabakasında buharlaşma sağladığından yağ ve sinir dokularına, kıl köklerine veya kılcal damarlara etki etmez. ayrıca, ısının noktasal hedef dışına yayılmasını da engeller. kullanım alanları; ciltteki et beni, siğil, çil gibi lezyonları, göz kapağındaki ve çevresindeki kırışıklıkları (kaz ayakları) ve ksantelazma olarak adlandırılan lekeleri, yüz, boyun, kulak önü ve karın bölgesindeki sabit kırışıklıkları, yara, ameliyat ve akne izlerini, hatta aktif akneleri, güneş ışınları, yaş alma, hamilelik gibi sebeplerle oluşan cilt lekelerine uygulanabilir. bölgenin genişliğine bağlı olarak 5 dakika ila 45 dakika içerisinde sonuçlanan plazma pen, genellikle her ay, ayda 2-3 seans hâlinde uygulanır. kimilerinde tek seansta da sonuç alınması mümkündür. plazma pen, cilt tipinin nasıl olduğu fark etmeksizin şikâyetleri yeni başlamış, özellikle et beni sorunu yaşayan kişilerde, ameliyat olmayı tercih etmeyen ya da anestezi almasına engel bir durumu olan her yaş grubundaki bireye, uygulanabilir bir ameliyatsız estetik yöntemidir. buna karşın hamilelere ve tedavi edilecek bölgesinde açık yara ya da enfeksiyon olanlara plazma pen uygulaması yapılmaz.”foto-haber: senanur temÜr

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası