banner
Gündem

HALİSDEMİR BU MİLLETİN KAHRAMANIDIR

‘bir kişi bütün milletin  kaderini etkileyebiliyor”  ‘bir kişi bütün milletin kaderini etkileyebiliyor” aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, Şehit astsubay Ömer halisdemir”in bu milletin kahramanı olduğunu söyledi. 15..

HALİSDEMİR BU MİLLETİN KAHRAMANIDIR
banner

‘bir kişi bütün milletin 
kaderini etkileyebiliyor” 
‘bir kişi bütün milletin
kaderini etkileyebiliyor”
aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, Şehit astsubay Ömer halisdemir”in bu milletin kahramanı olduğunu söyledi.
15 temmuz hain darbe girişiminin seyrini değiştiren Ömer halisdemir”in niğde çukurkuyu”da bulunan kabrini ziyaret eden rektör Şahin, bazen bir kişinin bütün bir milletin kaderini etkileyebildiğini, Ömer halisdemir”in de böyle büyük bir değer olduğunu vurguladı. onun kahramanlığının ve fedakârlığının kelimelerle ifadesinin son derece güç olduğuna dikkat çeken asÜ rektörü, “allah ondan razı olsun. bu aziz millet ve biz onu asla unutmayacağız. kendisini her zaman hayırla ve rahmetle yâd ediyoruz. mekânı cennet olsun” dedi.
Şahin, daha sonra Ömer halisdemir adına yapılan kültür merkezini gezdi ve burada Şehidin yakınlarıyla görüştü.  (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası