banner
Gündem

Hamidiye Alaca Mahalle Konağı ve Tesisi açılıyor

aksaray belediyesi tarafından yapımı tamamlanan hamidiye alaca mahalle konağı ve sosyal tesisin 19 aralık pazar günü saat 15:00″da açılışı gerçekleşecek. açılışa özel aynı günün akşamında saat 18.00″da aksaray kültür merkezinde..

Hamidiye Alaca Mahalle Konağı ve Tesisi açılıyor
banner

aksaray belediyesi tarafından yapımı tamamlanan hamidiye alaca mahalle konağı ve sosyal tesisin 19 aralık pazar günü saat 15:00″da açılışı gerçekleşecek. açılışa özel aynı günün akşamında saat 18.00″da aksaray kültür merkezinde kırım tatar gecesi düzenlenecek.
bin 95 metrekare kapalı alana sahip olan hamidiye alaca mahalle konağı ve sosyal tesis içerisinde 2 adet muhtarlık ofisi yer alıyor. kırım kültürüne ait yöresel ürünlerin sergilenebileceği satış ve tanıtımının yapılabileceği çok amaçlı salonun bulunduğu tesiste, kütüphane, mescit, düğün, nişan ve toplu organizasyonların yapılacağı toplu kullanım alanı misafirhane ve araç otoparkları bulunuyor.
aksaray belediye başkanı dr. evren dinçer, hamidiye alaca mahalle konağı ve sosyal tesisin açılışına aksaray halkını davet ederek şu görüşlere yer verdi.

“aksaray”ın kültürel değerlerini korumak, genç nesillere aktarmak ve yaşatmak için seçim beyannamemizde yer alan mahalle konaklarımızı hemşerilerimizin hizmetine açmaya devam ediyoruz. kısa bir süre önce yeni mahalle”mizde hizmete açtığımız mahalle konağımızdan sonra pazar günüde hamidiye alaca mahallemizde bir yenisini daha hizmete açıyoruz. hemşerilerimiz arasındaki dostluk, kardeşlik bağlarını kuvvetlendirecek bu tesisin aksaray”ımıza şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. tüm hemşerilerimizi pazar günü saat 15.00″da ki açılışımıza ardından saat 18.00″da aksaray
kültür merkezindeki kırım tatar gecesine davet ediyorum” dedi.

kirim tatar gecesİ dÜzenlenecek

aynı gün saat 18.00″da aksaray kültür merkezinde kırım tatar gecesi düzenlenecek gecede kırgız sanatçılar arslanbek sultanbekov, elzara batalova ve cıyım amsambli sahne alarak kırım tatar ezgilerinden oluşan bir konserle aksaraylılarla buluşacak. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası