banner
Asayiş

Hapis cezası bulunan şahıs jandarma tarafından yakalandı

Aksaray’ın Güzelyurt ilçesinde 13 yıl 10 ay 6 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişi yakalanarak cezaevine gönderildi. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı doğrultusunda yasadışı faaliyetleri olan kişi ve örgütleri tespit..

Hapis cezası bulunan şahıs jandarma tarafından yakalandı
banner

Aksaray’ın Güzelyurt ilçesinde 13 yıl 10 ay 6 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişi yakalanarak cezaevine gönderildi.

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı doğrultusunda yasadışı faaliyetleri olan kişi ve örgütleri tespit etmek, suç ve suçlu bağlantılarını ortaya çıkarmak ve faillerinin yakalanarak adlî mercilere teslim edilmesini sağlamak amacıyla Güzelyurt İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan çalışmalarda ‘Müstehcen Yayınların Yayınlamasına Aracılık Etmek ve Şantaj’ suçlarından aranan ve hakkında ‘13 yıl 10 ay 6 gün’ kesinleşmiş hapis cezası bulunan İ.G.K (23) isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Jandarmadan yapılan açıklamada; “Sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanmasına yönelik çalışmalar hız kesmeden devam etmektedir. Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, ilimize asayiş ortamının sağlanması amacıyla titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir” denildi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası