banner
Gündem

Hatay’da hasarlı binaların yıkım çalışmaları başladı

Aksaray Özel İdaresi ekipleri arama kurtarma çalışmaları tamamlanan noktalarda enkaz kaldırma ve hasarlı binaların yıkım çalışmalarına başladı. Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen, 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde meydana gelen..

Hatay’da hasarlı binaların  yıkım çalışmaları başladı
banner

Aksaray Özel İdaresi ekipleri arama kurtarma çalışmaları tamamlanan noktalarda enkaz kaldırma ve hasarlı binaların yıkım çalışmalarına başladı.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen, 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde meydana gelen depremlerin ardından bölgeye giden Aksaray İl Özel İdaresi ekipleri arama kurtarma ekiplerine destek verirken, iş makinaları ile çadır kent, konteyner kentlerin oluşturulmasında da altyapı çalışmalarını yürüttü.

Vali Hamza Aydoğdu’nun koordinasyonunda ilgili birim müdürleri, personeller ve araçlar ile Kahramanmaraş ve Hatay’da yürütülen çalışmalara destek verdiklerini belirten İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yüksel Çelik, depremin yaşandığı ilk anlardan itibaren ekiplerin deprem bölgesi illere hareket ederek ilk önce arama kurtarma çalışmalarına katıldığını belirtti. Özel idare ekiplerinin sahada da vatandaşlara yardımcı olduğunu kaydeden Çelik; Kahramanmaraş ve Hatay’da arama kurtarma çalışmaları tamamlanan noktalarda Aksaray Özel İdaresi araçlarının enkaz kaldırma ve hasarlı binaların yıkım çalışmalarına başladığını bildirdi. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası