banner
Gündem

‘Hayatlara dokunuyoruz’

dİnçer, kadin aktİvİte merkezlerİnİn sayisina bİr yenİsİnİ daha ekledİklerİnİ bİldİrdİ hasas, nakkaş, küçük bölcek ve çevre mahallelerde oturan kadınların kaliteli ve verimli zaman geçirebilecekleri kadın aktivite merkezinde inşaat çalışmaları tamamlandı…

‘Hayatlara dokunuyoruz’
banner

dİnçer, kadin aktİvİte merkezlerİnİn sayisina bİr yenİsİnİ daha ekledİklerİnİ bİldİrdİ
hasas, nakkaş, küçük bölcek ve çevre mahallelerde oturan kadınların kaliteli ve verimli zaman geçirebilecekleri kadın aktivite merkezinde inşaat çalışmaları tamamlandı.
belediye başkanı dr. evren dinçer, kadın aktivite merkezlerinin kadınların ihtiyaçlarını karşılayabilecek nitelikte olduğunu söyledi.
İnşaat çalışmalarının pandemiye rağmen çok hızlı bir şekilde tamamladığını ifade eden dinçer, ” merkezimizin hizmete açılması ile birlikte sosyal belediyecilik adına güzel bir hizmeti daha kentimize kazandırmış olacağız. Şehrimizin birçok noktasında belediyemizin projeleri hızlı bir şekilde ilerliyor. toplumun her kesiminin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik yürüttüğümüz projelerimiz şehrimiz için birer vizyon proje oluyor” dedi.
 
aksaray belediyesi daha önce selime sultan kadın aktivite merkezinde, kırımlı veciye hatun kadın aktivite merkezinde, necmiye hatun kadın aktivite merkezinde ve merkezde bulunan akmek hizmet binalarında kadınların kendilerini geliştirebilmeleri için etkinlik ve kurslar düzenliyordu. bu merkezlere bir yenisi daha eklenirken dinçer, sayının artması için yeni proje çalışmalarının olduğunu söyledi. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası