banner
Gündem

‘Hedeflerini belirlemeyen, amaçlarına ulaşamaz’

aksaray ticaret ve sanayi odası (atso) 10 ocak çalışan gazeteciler günü kapsamında bir etkinlik düzenleyerek basın mensupları ile bir araya geldi. toplantıda atso kurumsal kapasitesini geliştirmekle ilgili bilgiler aktaran atso..

‘Hedeflerini belirlemeyen, amaçlarına ulaşamaz’
banner

aksaray ticaret ve sanayi odası (atso) 10 ocak çalışan gazeteciler günü kapsamında bir etkinlik düzenleyerek basın mensupları ile bir araya geldi.
toplantıda atso kurumsal kapasitesini geliştirmekle ilgili bilgiler aktaran atso yönetim kurulu başkanı cüneyt göktaş, hedeflerine uygun eylemler ile oda ve şehre katkı vermeye çalıştıklarını söyledi.

göktaş, stratejik planları için 3 ana hedef belirlediklerini şöyle anlattı: “hedeflerini belirlemeyen, amaçlarına ulaşamaz sözünden hareketle, göreve başlar başlamaz odamızın 2019-2023 yıllarına ilişkin stratejik planını hazırladık. stratejik planımız hazırlanırken birçok paydaş ve üyeyle istişare edildikten sonra ortak paydada buluşulan 3 ana hedef belirledik. aksaray ticaret ve sanayi odası yönetimi olarak bizler de bu 3 ana hedefi gerçekleştirmek için eylem planları yaptık. bu ana hedeflerimizden birincisi; aksaray ili ekonomik kalkınması için yapılması gereken adımların atılması ve lobi faaliyetleridir. İkincisi; aksaray ilinin ihracat kapasitesinin geliştirilmesidir. Üçüncüsü ise aksaray ticaret ve sanayi odasının kurumsal kapasitesini geliştirmek ve proje geliştirmede kapasitesini arttırarak oluşturmaktır. aksaray ticaret ve sanayi odası yönetim kurulu olarak, hedefimize uygun eylemler ile oda ve şehrimize katkı vermeye çalışıyoruz.”

‘aksaray sanayİ alaninda
marka bİr Şehİr olacak”
tuİk verilerine göre ekonomisi en hızlı büyüyen şehir olduğumuzu ifade eden göktaş, “pandemi döneminde (2020), tuİk verilerine göre türkiye”de birinci sıradayız. çünkü türkiye ekonomisinde büyüyen en hızlı şehiriz. bu seviyelere çıkabilmek için iş dünyasının öncü kuruluşu olarak bizler aralıksız çalışmalar gerçekleştirdik ve çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şehrimizin stratejik alanı nedir derseniz, biz aksaray olarak sanayi şehri olmak zorundayız.  aksaray osb bugün 250 fabrika 12 bin istihdam ile şehrimizin şah damarı durumundadır.  İnşaatı devam eden fabrikalar tamamlandığında 575 fabrika ile 25 bin kişi istihdam sağlayacaktır. yeni kurulan osb”lerde kuruldukları ilçelerimize iş, aş getirecek şehrimizin ekonomik kalkınmasına çok büyük katkı verecektir.  sözün özü önümüzdeki dönemde şehrimiz sanayi alanında marka bir şehir olacak ise yeni kurulan osb‘ler bu amaca hizmet edecektir” ifadelerini kullandı. foto-haber: senanur temÜr

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası