banner
Gündem

‘Hemşerilerimizin olduğu hiçbir yer bize uzak değil’

DİNÇER HOLLANDA’DA GURBETÇİLERLE BULUŞTU Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Hollanda’nın çeşitli bölgelerinde yaşayan Aksaraylıları ziyaret etti. Uluslararası Demokratlar Birliği (UID) Hollanda Bölge Başkanı Hasan Tekten’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen Gurbetçilerle Buluşma..

‘Hemşerilerimizin olduğu hiçbir yer bize uzak değil’
banner

DİNÇER HOLLANDA’DA GURBETÇİLERLE BULUŞTU

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Hollanda’nın çeşitli bölgelerinde yaşayan Aksaraylıları ziyaret etti.

Uluslararası Demokratlar Birliği (UID) Hollanda Bölge Başkanı Hasan Tekten’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen Gurbetçilerle Buluşma programında Dinçer, Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay ve Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar gurbetçilerle bir araya geldi.

Dinçer, Lahey Büyükelçisi Şaban Dişli’yi de makamında ziyaret etti. Büyükelçi Dişli’ye Aksaray Belediyespor forması hediye ederek Büyükelçi’yi Aksaray’a davet etti.

Den Haag’da 68 Aksaraylılar Derneğini ziyaret eden Başkan Dinçer’e, 22. 23. ve 24. Dönem Milletvekili ve AK Parti Brüksel temsilcisi Ruhi Açıkgöz’de eşlik etti. Başkan Dinçer dernek üyelerine ve gurbetçilere isme özel forma hediye etti.

Başkan Dinçer; Amsterdam, Zaandam, Rotterdam, Den Haag, Beverwijk ve Heemskerk bölgesindeki Aksaraylı aileleri evlerinde ziyaret etti. Ardından Aksaraylı Sivil Toplum Kuruluşları ile bir araya gelen Başkan Dinçer, taziye ziyaretlerinde de bulundu.

UID Hollanda siyasi İşler Başkanı Savaş Karayazılı ile birlikte namaz sonrasında cemaat ile buluşan Başkan Dinçer, Aksaray’da yürüttükleri faaliyetler hakkında bilgiler verdi.

Dinçer, Aksaray’da yaşayan engellilere her yıl akülü araç temininde bulunan iş adamlarına da ziyaret gerçekleştirdi. Hollanda’da faaliyet gösteren iş adamı Olgun Aydoğan ve Taner Özcan’a plaket takdiminde bulunan Başkan Dinçer, engellilere yönelik gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür etti.

Hollanda ziyaretlerine ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Dinçer, Aksaraylıların her yerde yanında olmak için programlar düzenlediğini söyledi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası