banner
Gündem

‘Hemşireler salgın döneminde büyük bir özveri ile çalıştı’

ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, 12-18 mayıs hemşireler haftası münasebetiyle aksaray eğitim ve araştırma hastanesini ziyaret ederek burada görev yapan hemşire ve ebelerin hemşirelik haftasını kutladı. başkan altınsoy,..

‘Hemşireler salgın döneminde büyük bir özveri ile çalıştı’
banner

ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, 12-18 mayıs hemşireler haftası münasebetiyle aksaray eğitim ve araştırma hastanesini ziyaret ederek burada görev yapan hemşire ve ebelerin hemşirelik haftasını kutladı.

başkan altınsoy, kadın kolları başkanı ferhan polat ve yönetim kurulu üyeleri ile hemşireler günü vesilesiyle eğitim ve araştırma hastanesinde görev yapan hemşirelere hediye takdim etti.

hemşirelerin mesleklerinden ödün vermeden sabır ve büyük bir özveriyle görev yaptıklarını aktaran altınsoy, salgın döneminde büyük fedakârlıklarla görevlerini yerine getiren hemşirelerin, insan sağlığı için verdikleri bu onurlu hizmet, övgüyü ve takdiri fazlasıyla hak ettiklerini söyledi.

çocuk acil, poliklinik ve yataklı servislerde tedavi gören çocuklara da geçmiş olsun dileğinde bulunan başkan altınsoy ve beraberindekiler, çeşitli hediyeler vererek çocukların gülmesine ve moral bulmalarına vesile oldular. hemşireler ve hasta yakınları başkan altınsoy ve beraberindekilere nazik ziyaretleri için teşekkür etti. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası