banner
Gündem

‘Hep birlikte ülkemizi hedeflerine ulaştıracağız’

ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, türkiye”nin bölgesel ve küresel krizler arasında kendine yeni bir gelecek inşa etme mücadelesi verdiği bir dönemden geçtiğini bildirdi. cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan gibi..

‘Hep birlikte ülkemizi hedeflerine ulaştıracağız’
banner

ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, türkiye”nin bölgesel ve küresel krizler arasında kendine yeni bir gelecek inşa etme mücadelesi verdiği bir dönemden geçtiğini bildirdi.
cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan gibi güçlü bir lider ile türkiye”nin, gölgesindeki güç mücadelelerinde siyasi, diplomatik, ekonomik ve askeri gücünü en etkin şekilde kullanarak iyi bir yere geldiğine inandığını dile getiren İl başkanı hüseyin altınsoy, “koronavirüs salgını avrupa başta olmak üzere dünyanın tamamıyla birlikte bizi de zorladığının farkında olmalıyız. her şeye rağmen salgın sürecini gelişmiş ülkelerin dahi önünde bir şekilde yönettiğimiz ortadır. milletimizin sağlığı ile ekonomimizin ihtiyaçları arasındaki en ideal dengeyi bularak yolumuza devam ediyoruz. bu süreçte üretim, ihracat, büyüme ve istihdam odaklı bir anlayışla ekonomimizi güçlendirmeyi hedefliyoruz. Ülkemiz yeni küresel siyasi ve ekonomik düzende gücünü ve etki alanını genişletmek için her türlü fırsata, imkâna ve altyapıya sahiptir. 19 yılda ülkemizi demokrasi ve kalkınma temelli politikalarla geliştirmiştik. yatırımları canlandıracak, ekonomimizi büyütecek, istihdamı artırmak için ne gerekiyorsa yapacağız. en büyük desteği de her zaman olduğu gibi bu yeni dönemde ihracatçılarımızdan bekliyoruz. İnşallah hep birlikte türkiye”yi 2023 hedeflerine ulaştıracağız. aksaray”ın dolayısıyla türkiye”nin gelişmesine, kalkınmasına, büyümesine yaptıkları katkılar için ihracatçılarımızın her birine şükranlarımı sunuyorum” dedi. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası