banner
Gündem

​‘Her zaman milli birlik ve beraberlikten yanayız’

mhp aksaray İl başkanı av. mustafa çölkesen 15 temmuz demokrasi ve milli birlik günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.  mhp aksaray İl başkanı av. mustafa çölkesen 15 temmuz demokrasi ve milli..

​‘Her zaman milli birlik ve beraberlikten yanayız’
banner

mhp aksaray İl başkanı av. mustafa çölkesen 15 temmuz demokrasi ve milli birlik günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 
mhp aksaray İl başkanı av. mustafa çölkesen 15 temmuz demokrasi ve milli birlik günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. çölkesen mesajında şu ifadelere yer verdi: ” 15 temmuz 2016 tarihinde meydana gelen hain darbe girişiminde büyük türk milleti "vatanımızın bölünmez bütünlüğünü" birlik ve beraberlik ruhu içinde canı pahasına mücadele ederek korumuştur. bu hain teşebbüsün üzerinden üç yıl geçmiştir.
Ülkemizin ve milletimizin geleceğini hainlerin karanlık emellerinden kurtaran şehitlerimize ve gazilerimize olan vefa borcumuzu birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek göstermeliyiz.
milliyetçi hareket partisi her zaman milli birlik ve beraberlikten yana olmuştur.
Ülkemizde bir daha böyle karanlık günlerin yaşanmaması dileğiyle, tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize allah”tan hayırlı ömürler diliyorum.”(haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası