banner
Gündem

Herkes için adalet herkes için özgürlük

umed 9. medya akademİsİ sertİfİka tÖrenİ gerçekleŞtİrİldİ umed 9. medya akademİsİ sertİfİka tÖrenİ gerçekleŞtİrİldİ herkes için adalet herkes için özgürlük uluslararası medya enformasyon derneği (umed) ile aksaray Üniversitesi İletişim topluluğunca..

Herkes için adalet  herkes için özgürlük
banner

umed 9. medya akademİsİ sertİfİka tÖrenİ gerçekleŞtİrİldİ umed 9. medya akademİsİ sertİfİka tÖrenİ gerçekleŞtİrİldİ
herkes için adalet
herkes için özgürlük
uluslararası medya enformasyon derneği (umed) ile aksaray Üniversitesi İletişim topluluğunca açılan "medya akademisi" tamamlandı.
medyada yaşanan değişime, sosyal medyadaki gelişmelere, teknoloji kullanımını etkinleştirmeye yönelik uygulamalı ve sistematik eğitimlerin verildiği derslere katılım oldukça yoğundu. asÜ rektörü prof. dr. yusuf Şahin ve umed başkanı aslan değirmenci de zaman zaman derslere katılarak, öğrencilerle birlikte dersleri dinledi.
eğitimlerin öğrencilere ücretsiz olarak verildiği 9. akademide, 55 öğrenci 5 haftanın sonunda sertifika almaya hak kazandı.
eğitimlerini başarıyla tamamlayan öğrencilere sertifikaları umed başkanı aslan değirmenci, asÜ rektörü prof. dr. yusuf Şahin ve akademide derslere giren gazeteci yazarlar tarafından takdim edildi.
sertifika törenine katılan umed başkanı aslan değirmenci, “amacımız medyanın görevlerini, işlevlerini, ilkelerini, etkilerini anlatmak;  yanlışları ve doğruları da göstermek. hakkın, hakikatin, adaletin yanında olan gençlerle yol yürümekten umed olarak onur duyuyoruz.”dedi. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası