banner
Asayiş

Hızını sabitledi sürücü koltuğunu terk etti

aksaray”da trafİk magandasini sosyal medya paylaŞimi yakalatti trafikte seyir halindeki otomobilin hızını hız sabitleyicisi ile sabitledikten sonra sürücü koltuğundan ön yolcu koltuğuna geçerek trafikte ilerleyen şahıs, görüntülerin sosyal medyada paylaşılması..

Hızını sabitledi sürücü  koltuğunu terk etti
banner

aksaray”da trafİk magandasini sosyal medya paylaŞimi yakalatti
trafikte seyir halindeki otomobilin hızını hız sabitleyicisi ile sabitledikten sonra sürücü koltuğundan ön yolcu koltuğuna geçerek trafikte ilerleyen şahıs, görüntülerin sosyal medyada paylaşılması sonucu yakalanarak göz altına alındı.
aksaray”da bir kişi otomobille seyir halindeyken hız sabitleyicisi ile hızını sabitledikten sonra sürücü koltuğundan ön yolcu koltuğuna geçerek akan trafikte tehlikeli bir şekilde ilerledi.
sürü koltuğunda olmadan hız sabitleyici vasıtasıyla aracı kullanan bu kişiyi araçta bulunan diğer arkadaşı da cep telefonu ile kayda alarak sosyal medyada paylaştı.
paylaşılan görüntülerde şahıs; “Şoförsüz araba gider mi, şuan gördüğünüz gibi gidiyor. trafiğe açık alandayız, kesinlikle trafiğe kapalı alan değil. ama kesinlikle ve kesinlikle sizler denemeyin. doğru bir şey değil, sadece biz deniyoruz bunu oluyor mu diye. buradan şehir içine gireceğiz, belirli aralıklarla hız denemelerimiz olacak.”diyerek yola devam etti. 
görüntülerde zaman zaman arkadaşından hız göstergesini çekmesini isteyen şahıs; “Şuan şoför yok, şoför yan koltukta yani ben. Şuan için 100-110 kilometre hızdayız”dedi. 
görüntüleri sosyal medyada sıklıkla paylaşılması ve konuyla ilgili trafik ekiplerine ihbarda bulunulması ile harekete geçen aksaray emniyeti, şahsı sosyal medyadan takibe alarak kimliğini belirledi.
tespit edilen yusuf u. (29) isimli şahıs muhsin çelebi mahallesi yaşar geçgel sokak”ta bulunan ikametinde yakalandı.
yusuf u. ile videoyu çektiği belirlenen bahar l. (31) isimli şahıs polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
gözaltına alınan yusuf u. pişman olduğunu söyleyerek şöyle konuştu; “pişmanız, iyi bir şey değil. hiç kimseye tavsiye etmiyoruz. bir anlık gençlik gafleti başka hiç bir şey değil.  pişmanız”
göz altına alınan iki şahsın emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi. foto-haber: erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası